Create a Joomla website with Joomla Templates. These Joomla Themes are reviewed and tested for optimal performance. High Quality, Premium Joomla Templates for Your Site

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΙΑ

ΥΨΗΛΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΠΥΡΚΑΓΙΑΣ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 13/7/2020

Σύμφωνα με το Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς, που εκδίδει η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, για την Δευτέρα 13 Ιουλίου 2020, προβλέπεται πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς (κατηγορία κινδύνου 4), στην περιοχή της Αττικής.

Διαβάστε Περισσότερα

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΙΣΤΟΡΙΑ, ΠΑΡΑΔΟΣΗ

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ 200 ΧΡΟΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ 1821

Με απόφαση του Δημάρχου Ηλιούπολης Γιώργου Χατζηδάκη, συγκροτήθηκε 5μελής επιτροπή, που θα εισηγηθεί, θα σχεδιάσει και θα υλοποιήσει τις εκδηλώσεις, που θα διοργανώσει ο Δήμος Ηλιούπολης, για τον εορτασμό των 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση του 1821.

Διαβάστε Περισσότερα

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΟΙ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΠΑΛΛΑΓΕΣ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΩΝ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ

Ο Δήμος Ηλιούπολης κάνει ακόμα ένα βήμα ψηφιακού εκσυγχρονισμού, με την εφαρμογή 3 νέων τύπων ηλεκτρονικής αίτησης, για την αναλογική απαλλαγή από το Ενιαίο Ανταποδοτικό Τέλος (Καθαριότητας-Φωτισμού) των πληγέντων επιχειρήσεων και νοικοκυριών της πόλης μας.

Oι δικαιούχοι πρέπει να κάνουν τις αιτήσεις τους, μέχρι τις 15 Ιουλίου 2020, στην εφαρμογή ψηφιακών υπηρεσιών του Δήμου Ηλιούπολης ( http://ilioupoli.gr/services/citycertify ) με την χρήση των κωδικών «taxisnet» ή σε περίπτωση αδυναμίας στο τμήμα Εσόδων στο Δημαρχείο.

Διαβάστε Περισσότερα

ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΚΑΙ ΟΙ ΣΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ «237» ΤΟΥ Ο.Α.Σ.Α. ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΕΖΟΔΡΟΜΗΣΗ ΤΗΣ ΛΕΩΦΟΡΟΥ ΕΙΡΗΝΗΣ

Την Παρασκευή 26 Ιουνίου 2020 από τις 17:00 ως τις 22:00, λόγω της πιλοτικής προσωρινής πεζοδρόμησης, με απαγόρευση της κίνησης μηχανοκίνητων οχημάτων, της Λεωφόρου Ειρήνης από το Νησάκι μέχρι την Κεντρική Πλατεία Εθνικής Αντίστασης, θα γίνει εκτροπή της Γραμμής 237 του ΟΑΣΑ, που θα ακολουθήσει την διαδρομή, που εφαρμόζεται στις Εθνικές Επετείους και συγκεκριμένα:

Διαβάστε Περισσότερα

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΑΠΟ ΜΕΤΡΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ «Δ.ΚΙΝΤΗΣ»

Από την Πέμπτη 2 Ιουλίου 2020 και σε όλη την διάρκεια των φετινών πολιτιστικών εκδηλώσεων, θα πραγματοποιείται δωρεάν μεταφορά των θεατών, από τον σταθμό Μετρό «Ηλιούπολη» προς το θερινό Δημοτικό Θέατρο “Δημήτρης Κιντής”.

Διαβάστε Περισσότερα

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΠΑΟΔΗΛ, ΤΕΧΝΗ

Ετήσια Έκθεση των Εικαστικών Εργαστηρίων

Ο «Πολιτιστικός Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Ηλιούπολης (Π.Α.Ο.Δ.ΗΛ.) - Γρηγόρης Γρηγορίου» σας προσκαλεί στην Ετήσια Έκθεση των Eικαστικών Eργαστηρίων του, όπου παρουσιάζεται η συλλογική προσπάθεια μαθητών και δασκάλων.

Η Τέχνη, σαν μορφή επικοινωνίας χωρίς όρια και απαγορεύσεις, αποτελεί πολύτιμο σύντροφο της ζωής του ανθρώπου, ειδικά στις μέρες μας, που βιώνουμε πρωτόγνωρες συνθήκες αναγκαστικής κοινωνικής αποστασιοποίησης και απομόνωσης.

Διαβάστε Περισσότερα

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΠΑΟΔΗΛ

ΚΑΙ ΜΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΣΤΟ «ΚΑΜΠ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΠΑΙΔΙΩΝ» ΔΗΜΟΥ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ

H Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας Υγείας-Παιδείας και Εθελοντισμού του Δήμου Ηλιούπολης σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Αθλητικό Οργανισμό (ΠΑΟΔΗΛ), προσφέρει τη δυνατότητα σε παιδιά ευάλωτων κοινωνικών ομάδων της πόλης μας να συμμετέχουν δωρεάν στο ΚΑΜΠ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ στις εγκαταστάσεις του Α΄ κλειστού Γυμναστηρίου Ηλιούπολης (Εθν. Μακαρίου & Ηρ. Κων/λου)

Διαβάστε Περισσότερα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΙΑ

ΥΨΗΛΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΠΥΡΚΑΓΙΑΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10/7/2020

Σύμφωνα με το Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς, που εκδίδει η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, για αύριο Παρασκευή 10 Ιουλίου 2020, προβλέπεται πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς (κατηγορία κινδύνου 4), στην περιοχή της Αττικής.

Διαβάστε Περισσότερα

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΠΑΟΔΗΛ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Πρόγραμμα εκδηλώσεων 2020 - Δημοτικό Θέατρο Ηλιούπολης Δημήτρης Κιντής

Φίλες και φίλοι, 
Ο Δήμος Ηλιούπολης, παρά τις δυσκολίες που προέκυψαν από την πρόσφατη υγειονομική κρίση, προχωράει και φέτος στη διοργάνωση των καθιερωμένων πολιτιστικών εκδηλώσεων του Ιουλίου στο θερινό Δημοτικό Θέατρο «Δημήτρης Κιντής».

Διαβάστε Περισσότερα

ΒΙΟ, ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ

Ωράριο λειτουργίας της Αγοράς Βιοκαλλιεργητών

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η Αγορά των Βιοκαλλιεργητών που γίνεται στο Δήμο σας κάθε Τετάρτη, στο οικόπεδο έναντι της Πλατείας Παλαιών Πατρών Γερμανού (Πλατεία ΙΚΑ), από τις 01/07/2020 θα αλλάξει ωράριο και θα λειτουργεί από τις 16:00μ.μ έως τις 19:30μ.μ, ακολουθώντας το θερινό ωράριο των Αγορών των Βιοκαλλιεργητών στην Αττική.

 

Με εκτίμηση,


Το Δ.Σ του Σ.Υ.Β.Α.Α

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΠΑΟΔΗΛ

ΤΕΤΑΡΤΗ 24 ΙΟΥΝΙΟΥ 2020 ΞΕΚΙΝΑ Ο ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ "ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ"

Ραντεβού στο θερινό σινεμά της πόλης μας!
Μετά από μία περίοδο έντονης κοινωνικής εσωστρέφειας, λόγω των περιοριστικών μέτρων κατά του κορωνοϊού, γιορτάζουμε την έναρξη των προβολών του Δημοτικού Κινηματογράφου Ηλιούπολης «Μελίνα Μερκούρη» για το φετινό καλοκαίρι, την Τετάρτη 24 Ιουνίου, στις 9 μ.μ., τιμώντας, όπως κάθε χρόνο, έναν καλλιτέχνη που διακρίνεται στο χώρο της 7ης Τέχνης.

Διαβάστε Περισσότερα

©2020 ilioupoli.gr, ΔΗΜΟΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ, Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος | Υλοποίηση: opk.gr