Create a Joomla website with Joomla Templates. These Joomla Themes are reviewed and tested for optimal performance. High Quality, Premium Joomla Templates for Your Site

ΥΓΕΙΑ, ΔΗΜΑΡΧΟΣ, ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ

Διεθνής Ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών

Αγαπητοί συμπολίτες, φίλες και φίλοι! Με περισσότερες από 12 δολοφονίες γυναικών από τους συντρόφους τους το 2021, οφείλουμε να συνταχθούμε, όλοι μαζί και να τοποθετηθούμε θαρρετά ενάντια στη βία κατά των γυναικών, σ’ αυτό το υπαρκτό, ανησυχητικό και δυστυχώς κλιμακούμενο φαινόμενο.

Διαβάστε Περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ, ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ «Προμήθεια εξαρτημάτων για το αυτόματο πότισμα»

Σας γνωρίζουμε ότι ο Δήμος μας ενδιαφέρεται να προβεί σε απευθείας ανάθεση για την «Προμήθεια εξαρτημάτων για το αυτόματο πότισμα», σύμφωνα με την A.M.:ΓΕΩΠ 8/2021 Μελέτη του Τμήματος Περιβάλλοντος Πολιτικής Προστασίας και Συντήρησης Πρασίνου, της  Δ/νσης Περιβάλλοντος Ποιότητας Ζωής και Καθαριότητας, συνολικού προϋπολογισμού δαπάνης ύψους «Δέκα οκτώ χιλιάδων εξακοσίων ενενήντα ευρώ και δεκατεσσάρων λεπτών» #18.690,14€#, συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α. 24%.

Διαβάστε Περισσότερα

COVID-19, ΥΓΕΙΑ

έλεγχος ταχείας ανίχνευσης «Covid-19 rapid test», τη Δευτέρα 22/11/2021, στην Κεντρική Πλατεία Εθνικής Αντίστασης

Τη Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2021 πραγματοποιείται ακόμη μια φορά από κλιμάκιο του ΕΟΔΥ μαζικός έλεγχος ταχείας ανίχνευσης «Covid-19 rapid test», στην Κεντρική Πλατεία Εθνικής Αντίστασης από τις 09:00 έως τις 15:00.

Διαβάστε Περισσότερα

ΑΠΟΓΡΑΦΗ, ΔΗΜΑΡΧΟΣ

Σε εξέλιξη βρίσκεται η απογραφή Πληθυσμού και Κατοικιών 2021

Αγαπητοί φίλοι, συμπολίτισσες και συμπολίτες
Σε εξέλιξη βρίσκεται η απογραφή Πληθυσμού και Κατοικιών 2021, με ιδιαίτερη αξία για την τοπική κοινωνία, αφού από αυτήν εξαρτάται η διαμόρφωση πολιτικών για το μέλλον της πόλης και ο σχεδιασμός νέων έργων καθώς αποτελεί το ισχυρότερο κριτήριο για το ύψος της χρηματοδότησης του Δήμου από την πολιτεία, μέσω των Κεντρικών Αυτοτελών Πόρων.

Διαβάστε Περισσότερα

ΔΗΜΑΡΧΟΣ, ΠΑΙΔΕΙΑ, ΣΧΟΛΕΙΑ

ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΡΓΟ 2.546.909 € ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ»

Η μεγαλύτερη - μετά από δεκαετίες - παρέμβαση στα σχολεία της πόλης μας, πρωτοφανούς ύψους προϋπολογισμού 2.546.909 € είναι πλέον το μεγάλο γεγονός για την πόλη μας, που οριστικοποιήθηκε πρόσφατα με την ένταξη του έργου «Συντήρηση δημοτικών ανοιχτών αθλητικών χώρων, σχολικών μονάδων, προσβασιμότητα ΑμΕΑ Δήμου Ηλιούπολης» στον Άξονα Προτεραιότητας «Παιδεία, Πολιτισμός, Τουρισμός και Αθλητισμός» του Προγράμματος «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ».

Διαβάστε Περισσότερα

ΤΕΒΑ/FEAD, ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΑΡΑΤΑΣΗΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚO ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ ΔΗΜΟΥ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ

Ο Δήμος Ηλιούπολης έχοντας ως άμεση προτεραιότητα του την στήριξη των συμπολιτών μας και την ενίσχυση και προστασία των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων, παρατείνει την περίοδο υποβολής αιτήσεων για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Ηλιούπολης.

Διαβάστε Περισσότερα

ΙΣΤΟΡΙΑ, ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Έκθεση Β.Ηλιακοπούλου και Β.Κολιπέτσα, για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση 1821-2021

Στο πλαίσιο του εορτασμού των 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση 1821-2021, παρουσιάζουν μέρος της δουλειάς τους στο εκθεσιακό κέντρο του Δήμου Ηλιούπολης, η εικαστικός και καθηγήτρια κ. Βασιλική Ηλιακοπούλου και η εικαστικός και συντηρήτρια έργων τέχνης κ. Βασιλική Κολιπέτσα.

Διαβάστε Περισσότερα

ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ, ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «THE GREEN CITY» ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ

Το Πρόγραμμα Επιβράβευσης Ανακύκλωσης Πολιτών «THE GREEN CITY» ξεκινάει από την Τρίτη 16/11/2021 στην Ηλιούπολη, σε συνεργασία του Δήμου μας με την Περιφέρεια Αττικής και τον φορέα Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων Αττικής (ΕΔΣΝΑ).

Διαβάστε Περισσότερα

ΠΑΙΔΕΙΑ, ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ, ΔΗΜΑΡΧΟΣ, ΝΕΟΙ

Οι μαθητές δίνουν το «παρών» στις δράσεις του Δήμου μας για την Ανακύκλωση και το καλό παράδειγμα σε όλους μας.

Το πρόγραμμα «THE GREEN CITY» έχει ήδη ξεκινήσει και μαθήτριες και μαθητές του 7ου Γυμνασίου Ηλιούπολης επισκέφθηκαν το «Κινητό Πράσινο Σημείο», που στάθμευε στην πλατεία 25ης Μαρτίου στην Κάτω Ηλιούπολη, για να ενημερωθούν σχετικά με το Πρόγραμμα Επιβράβευσης Ανακύκλωσης Πολιτών.

Διαβάστε Περισσότερα

ΔΗΜΑΡΧΟΣ, ΠΑΙΔΙΑ

20 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ – ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΠΑΙΔΙΟΥ

Αγαπητοί συμπολίτες και συμπολίτισσες
Κάθε χρόνο, η 20η Νοεμβρίου τιμάται ως «Παγκόσμια Ημέρα Παιδιού», που αποτελεί μια ευκαιρία να ενώσουμε τις φωνές μας με τα παιδιά και τους νέους, να συζητήσουμε για όλα τα σημαντικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν και μαζί να δράσουμε για την οικοδόμηση ενός καλύτερου μέλλοντος, χωρίς διακρίσεις και αποκλεισμούς.

Διαβάστε Περισσότερα

ΙΣΤΟΡΙΑ, ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΔΗΜΑΡΧΟΣ

17 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2021 «ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ» 48 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Στη μνήμη μας
έμεινε η πόρτα της Αντίστασης
της εισβολής,
της Θυσίας
του Αγώνα
και της Ελπίδας
για ένα Αύριο
με «Ψωμί, Παιδεία, Ελευθερία»
και Δημοκρατία
ένα Μνημείο
μια Σημαία
μια ματωμένη σημαία
ένα Σύμβολο
Και ένα Καθήκον
Έχουμε πολλά να κάνουμε!

 

Γιώργος Χατζηδάκης
 
 
Δήμαρχος Ηλιούπολης

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ, ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ, ΤΕΧΝΙΚΑ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΦΟΡΤΙΣΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 16 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2021 ΚΑΙ ΩΡΑ 11:00π.μ.

Στο πλαίσιο της ανάπτυξης της ηλεκτροκίνησης σε ολόκληρη τη χώρα και την επέκταση της χρήσης οχημάτων χαμηλών και μηδενικών εκπομπών και με βάση το νόμο 4710/2020 «Προώθηση της ηλεκτροκίνησης και άλλες διατάξεις», οι Δήμοι μητροπολιτικών κέντρων, οι μεγάλοι ηπειρωτικοί Δήμοι, οι Δήμοι πρωτευουσών περιφερειακών ενοτήτων, καθώς και οι μεγάλοι και μεσαίοι νησιωτικοί Δήμοι της χώρας υποχρεούνται να συντάξουν Σχέδια Φόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων (Σ.Φ.Η.Ο.)

Διαβάστε Περισσότερα

 Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.