3 ΝΕΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ COVID-19 RAPID TEST 15,16 &19 ΜΑΙΟΥ

Τρεις δράσεις μαζικού ελέγχου ταχείας ανίχνευσης «Covid-19 Rapid Test» από κλιμάκιο του ΕΟΔΥ στον Δήμο Ηλιούπολης για την προάσπιση της υγείας στην πόλη.
Συγκεκριμένα, οι δράσεις θα πραγματοποιηθούν ως εξής:

ΔΙΑΝΟΜΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ «ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΗΣ ΥΛΙΚΗΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΡΟΥΣ (ΤΕΒΑ/FEAD)»

Ο Δήμος Ηλιούπολης  ως εταίρος της Σύμπραξης 40, στο πλαίσιο της συνέχισης υλοποίησης του χρηματοδοτούμενου προγράμματος «Επισιτιστικής και  Βασικής Υλικής Συνδρομής του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD)», έχει προγραμματίσει διανομή και συγκεκριμένα :

Διαβάστε Περισσότερα

ΝΕΑ ΔΡΑΣΗ COVID-19 RAPID TEST ΚΥΡΙΑΚΗ 8 ΜΑΙΟΥ 2022

Νέα δράση μαζικού ελέγχου ταχείας ανίχνευσης «Covid-19 Rapid Test» από κλιμάκιο του ΕΟΔΥ, την Κυριακή 8 Μάϊου 2022, από 09:30 έως 14:30, στην Αίθουσα Συνεδριάσεων Δημοτικού Συμβουλίου «Κώστας Κονδύλης», με είσοδο από Σοφοκλή Βενιζέλου 114.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ 350 ΜΑΘΗΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η εκδήλωση ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης, που διοργάνωσε ο Δήμος μας την Παρασκευή 13 Μαΐου 2022 στην πλατεία Φλέμινγκ, σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία Αξιοποίησης Ανακύκλωσης – ΕΕΑΑ και κεντρικό μήνυμα «Ανακύκλωσε στους μπλε κάδους του Δήμου σου».

«ΑΝΑΚΎΚΛΩΣΕ ΣΤΟΥΣ ΜΠΛΕ ΚΆΔΟΥΣ ΤΟΥ ΔΉΜΟΥ ΣΟΥ»

Ο Δήμος Ηλιούπολης διοργανώνει, σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία Αξιοποίησης Ανακύκλωσης ΕΕΑΑ, εκδήλωση με σύνθημα: «Ανακύκλωσε στους Μπλε κάδους του Δήμου σου», που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 13 Μαΐου 2022 στις 09:30 στην πλατεία Φλέμινγκ. 

Διαβάστε Περισσότερα

ΜΗΤΕΡΑ ΠΗΓΗ ΖΩΗΣ ΘΑΛΠΩΡΗΣ & ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ

Αγαπητές συνδημότισσες και αγαπητοί συνδημότες
Η σημερινή Γιορτή της Μητέρας μας δίνει την ευκαιρία να τονίσουμε την αναγκαιότητα της στήριξης της μητέρας, κάθε γυναίκας που φέρνει στην ζωή τα παιδιά, που θα αποτελέσουν το μέλλον της κοινωνίας μας και ιδιαίτερα στην εποχή μας, που η χώρα μας μαστίζεται από την υπογεννητικότητα και ολόπλευρη κρίση.

«Από το Α έως το Ω: μία Ακαδημία για Γονείς» Ακαδημία Ηλιούπολης 2021 - 2022

Η Ψυχολογική Υπηρεσία του Δήμου Ηλιούπολης σε συνεργασία με το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Στρατηγικές Αναπτυξιακής και Εφηβικής Υγείας» της Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ, την Ελληνική Εταιρία Εφηβικής Ιατρικής και άλλους φορείς, συντονίζει την Ακαδημία Γονέων για τους κατοίκους της Ηλιούπολης.

ΕΞΙ ΥΠΕΡΑΙΩΝΟΒΙΕΣ ΕΛΙΕΣ ΣΤΗΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Η φιλόξενη γη της Ηλιούπολης καλωσόρισε πρόσφατα 6 υπεραιωνόβιες ελιές, για να ομορφύνουν την πόλη μας και να υπενθυμίζουν την παράδοση της πατρίδας μας και τη δική μας υποχρέωση να την διαφυλάξουμε και να την συνεχίσουμε.

ΣΗΜΕΙΩΜΑΤΑΡΙΑ ΤΕΧΝΗΣ στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Ηλιούπολης

ΣΗΜΕΙΩΜΑΤΑΡΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ  στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Ηλιούπολης
 
Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Ηλιούπολης συνεχίζει τον κύκλο εκπαιδευτικών προγραμμάτων της Εθνικής Βιβλιοθήκης της Ελλάδος, με τίτλο «Σημειωματάρια Τέχνης», ο οποίος περιλαμβάνει δράσεις εμπνευσμένες από μια σύγχρονη βιβλιογραφία στον τομέα των Γραμμάτων και των Τεχνών.

Διαβάστε Περισσότερα

Ο «ΠΕΡΙΠΑΤΟΣ ΒΙΒΛΙΟΥ» ΚΑΝΕΙ ΣΤΑΣΗ ΣΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ ΣΤΙΣ 7 ΜΑΙΟΥ

Στον «Περίπατο Βιβλίου» που διοργανώνει φέτος για 7η συνεχή χρονιά η Ένωση Ελληνικού Βιβλίου στις 7 Μαΐου 2022, τιμώντας την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου (23 Απριλίου), συμμετέχει ο Δήμος Ηλιούπολης με ειδικές εκδηλώσεις για τους μικρούς και τους μεγάλους φίλους της πόλης.

©2021 ilioupoli.gr, ΔΗΜΟΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ

 Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.