ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ

Ο δήμος Ηλιούπολης, δεν θα μπορούσε να μείνει πίσω από τις εξελίξεις που τρέχουν στον τομέα του περιβάλλοντος. Ήδη για πρώτη φορά τοποθετούνται 250 μπλέ κάδοι ανακύκλωσης συσκευασιών κοντά σε σχολικά συγκροτήματα σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρία Αξιοποίησης και Ανακύκλωσης. Ξεκινάει πιλοτικό πρόγραμμα κομποστοποίησης για την ανακύκλωση οργανικών αποβλήτων, διαμένοντας δωρεάν συσκευές κομποστοποίησης σε νοικοκυριά της Ηλιούπολης.

Τοποθετήθηκε στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης, το πρώτο κέντρο Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης. Οι πολίτες μπορούν να εξαργυρώνουν το κουπόνι που παίρνουν από το μηχάνημα είτε στον ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟ είτε να προσφέρουν το αντίτιμο στο δημοτικό γηροκομείο “Αγία Ταβιθά”. Ο Δήμος βρίσκεται στην διακασία να προμηθευτεί εντελώς δωρεάν 2 απορριμματοφόρα φυσικού αερίου. Από τον Σεπτέμβριο θα τοποθετηθούν σε όλα τα σχολικά συγκροτήματα κάδοι ανακύκλωσης μπαταριών.

Tηλέφωνο Υπηρεσίας Καθαριότητας Δήμου Ηλιούπολης :  (+30) 2109940 900


ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ 24/06/2019 ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ: 

Για να δείτε το Υπηρεσιακό Σημείωμα 24/06/2019 της Δ/νσης Περιβάλλοντος, Ποιότητας Ζωής και Καθαριότητας για τα προβλήματα και την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η πόλη μας, σχετικά με την αποκομιδή απορριμμάτων, ογκωδών, κλαδιών, μπαζών κ.α.. πατήστε εδώ.


 

ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ

ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ

Κατεβάστε το έντυπο
ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ

ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ

Κατεβάστε το έντυπο

©2021 ilioupoli.gr, ΔΗΜΟΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ

 Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.