Δήμος Ηλιούπολης

Καρναβάλι Ηλιούπολης 2024

O ΔΗΜΟΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι στις 10 Μαρτίου 2024 θα λάβει χώρα το ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ χάρη και στη μεγάλη στήριξη του Εμπορικού Συλλόγου Ηλιούπολης και την σημαντική βοήθεια των επιχειρήσεων της πόλης. 

Το Καρναβάλι Ηλιούπολης 2024 θα παρουσιάσουν οι: Τόνη Δημητρίου, Αργυρώ Δημακέα, Απόστολος Αιγινήτης και Λευτέρης Βαφειάδης.

Ο στόχος μας

Το Φετινό Καρναβάλι της Ηλιούπολης είναι συνδεδεμένο με έναν ιδιαίτερα σημαντικό κοινωνικό στόχο που είναι η συγκέντρωση χρημάτων για τον Μικρό Παναγιώτη, προκειμένου να μεταβεί στην Αμερική και να χειρουργηθεί.

Ήδη έχει διενεργηθεί μεγάλη προσπάθεια προβολής του σημαντικού αυτού σκοπού στα social media του Δήμου Ηλιούπολης, αλλά απομένει ένα σημαντικό ποσό για τη διενέργεια του χειρουργείου και γι’ αυτό αποφασίστηκε η προβολή του ζητήματος μέσα από ένα γεγονός που θα λάβει χώρα στην πόλη και θα λάβει μεγάλες διαστάσεις.

Εδώ και καιρό υπάρχει η έντονη συνεργασία με συλλόγους και φορείς της πόλης για την σημαντική διεξαγωγή δρωμένων που θα δώσουν ένα διαφορετικό τόνο στην πόλη που θα λατρέψουν μικροί και μεγάλοι.

Ο Δήμος Ηλιούπολης έχει απευθυνθεί ήδη σε όλους τους δημόσιους τοπικούς φορείς της πόλης, όπως και σε ιδιωτικούς εκπαιδευτικούς φορείς.

Ανακαλύψτε τα τελευταία Νέα του Καρναβαλιού

ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ

ΚΟΥΛΟΥΜΑ 2024!

O Δήμος Ηλιούπολης τιμά τις παραδόσεις και σας προσκαλεί την Καθαρά Δευτέρα, 18 Μαρτίου 2024 και ώρα 11:00 π.μ, να συμμετάσχετε στη γιορτή για τα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »
ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Κυριακή 17 Μαρτίου «Μίνι καρναβάλι για παιδιά και παραδοσιακό γλέντι»

Στις 17 Μαρτίου 2024 ο Δήμος Ηλιούπολης διοργανώνει στην Πλατεία Ανεξαρτησίας παιδικό αποκριάτικο πάρτι με Ξυλοπόδαρους, Μασκότ, Face Painting, μπαλονοκατασκευές, σερπαντίνες, χορό με συνοδεία DJ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »
ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Όσο πλησιάζει το Καρναβάλι Ηλιούπολης, τόσο πιο κοντά είναι η συγκέντρωση χρημάτων για τον μικρό Παναγιώτη!

Το Καρναβάλι του Δήμου Ηλιούπολης που θα λάβει χώρα αυτή την Κυριακή 10 Μαρτίου 2024 είναι συνδεδεμένο, μετά από απόφαση της σημερινής Δημοτικής Αρχής, με

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Χορηγοί Καρναβαλιού

Θα ακολουθήσει Ξέφρενο Πάρτι!

Θα ακολουθήσει στην Κεντρική Πλατεία Ηλιούπολης (Εθνικής Αντιστάσεως) Ξέφρενο Πάρτι παρέα με τους ZAN BATIST, JACKPOT, DANNY NTARLAS, ΣΤΕΛΙΟ ΛΕΓΑΚΗ και Dj MARIA PAPIDAKI (Best 92,6) & DJ PANAGIOTIS NAKIS.

Πληροφορίες

Η είσοδος στο Καρναβάλι είναι ελεύθερη.

Διεξαγωγή

Κυριακή 10 Μαρτίου 2024

Τηλέφωνο

2109970077