Εκθεσιακό Κέντρο

ΔΗΜΟΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ

Εκθεσιακό Κέντρο
Δήμου Ηλιούπολης

Το Εκθεσιακό Κέντρο Ηλιούπολης στην Λεωφόρο Ειρήνης 14 – 16 και Αλκιβιάδου, στην πλατεία Φλέμινγκ λειτουργεί καθημερινά, τις εργάσιμες ημέρες από 09:00 έως της 12:30, 18:00 έως 21:30 και κάθε Σάββατο 18:00 έως 21:30. 

Κατά τη διάρκεια των εκθέσεων το  Εκθεσιακό Κέντρο θα λειτουργεί και τις επτά ημέρες της εβδομάδας, από 10:00 έως 13:00 το πρωί και 17:30 με 20:30  το απόγευμα. 

Κάθε ενδιαφερόμενος, που επιθυμεί να εκθέσει έργο με αντικείμενο αποκλειστικά εικαστικού ενδιαφέροντος, μπορεί να απευθυνθεί στο Αυτοτελές Τμήμα Πολιτισμού-Αθλητισμού-Νέας Γενιάς και Εξυπηρέτησης του Δημότη, στο Δημαρχείο, τηλέφωνο 2109970128.  

Οι αιτήσεις θα εξετάζονται από την επιτροπή εποπτείας του Εκθεσιακού Κέντρου, για την έγκριση ή μη της παραχώρησής του. 

 

Η μέγιστη διάρκεια των εκθέσεων από ιδιώτες καλλιτέχνες ορίζεται στις δεκατέσσερις (14) ημέρες εκτός από τυχόν  εξαιρέσεις και μόνο μετά από τεκμηριωμένο αίτημα του ενδιαφερομένου και σχετική απόφαση της Διοικούσας Επιτροπής.  

Εργαζόμαστε συστηματικά, ώστε το Εκθεσιακό Κέντρο του Δήμου Ηλιούπολης να γίνει ένα ζωντανό κύτταρο πολιτισμού, ανοιχτό σε κάθε φορέα, σύλλογο, συλλογικότητα ή και μεμονωμένο δημότη και να αποτελέσει πόλο έλξης για όλους τους πολίτες της Ηλιούπολης και της ευρύτερης περιοχής. 

Ο Δήμος Ηλιούπολης, με επιμονή και συνέπεια, πασχίζει για την προώθηση του Πολιτισμού και των Τεχνών και παρά τις δυσμενείς επιπτώσεις της συνεχιζόμενης υγειονομικής κρίσης, δίνει ακόμα ένα βήμα έκφρασης στους δημιουργούς και ταυτόχρονα αξιοποιεί με τον καλύτερο τρόπο όλες τις δημοτικές υποδομές.