ΔΑΚΗΡΥΞΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ “ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΝΟΣ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟΥ ΦΟΡΤΗΓΟΥ ΚΑΙ ΕΝΟΣ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟΥ ΤΡΑΚΤΟΡΑ”

Share on facebook
Facebook
Share on print
Εκτύπωση
Share on email
Email

Ο Δήμαρχος Ηλούπολης διακηρύσσει τη διενέργεια δημόσιου συνοπτικού (πρόχειρου) μειοδοτικού διαγωνισμού με σφραγισμένες προσφορές και συμπλήρωση τιμολογίου

με κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά αποκλειστικά βάσει της τιμής για την «Προμήθεια ενός μεταχειρισμένου φορτηγού και ενός μεταχειρισμένου τράκτορα» σύμφωνα με την υπ. αρ. Κ.23/2016 μελέτη της Δ/νσης Περιβάλλοντος, Ποιότητας Ζωής & Καθαριότητας του Δήμου Ηλιούπολης, συνολικού προϋπολογισμού που ανέρχεται στο ποσό των είκοσι έξι χιλιάδων οκτακοσίων ευρώ (26.800,00€) συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α. 24%.

 

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ

ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ


Ενημερώνουμε τους Δημότες και Κατοίκους Ηλιούπολης ότι από τη Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2024 ξεκινούν τα δρομολόγια της γραμμής 2 & 3 της Δημοτικής Συγκοινωνίας, μετά από τη θερινή διακοπή τους. Τα δρομολόγια θα ξεκινούν από την αφετηρία τους στις 7:00 π.μ. έως τις 13:00 μ.μ., με ενδιάμεσο διάλειμμα ανεφοδιασμού 10:00 π.μ. έως 11:00 π.μ. Η πλήρης διαδρομή διαρκεί περίπου πενήντα λεπτά, που εξαρτάται από τις επικρατούσες συνθήκες κυκλοφορίας.

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x