ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ ΣΚΟΠΟ

Share on facebook
Facebook
Share on print
Εκτύπωση
Share on email
Email

Γκολ στη φτώχεια έβαλαν οι Παλαίμαχοι Ποδοσφαιριστές των τεσσάρων Σωματείων της Πόλης και οι Παλαίμαχοι του Ατρόμητου Περιστερίου .

Το παιχνίδι έγινε στα πλαίσια των καθιερωμένων αθλητικών συναντήσεων για ‘’Φιλανθρωπικό Σκοπό ‘’, που διοργανώνει ο Πολιτιστικός και Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου μας, σε συνεργασία με τους Παλαίμαχους Ποδοσφαιριστές της Πόλης μας. Δεκάδες σακούλες με τρόφιμα προσφέρθηκαν από τους παρευρισκόμενους προκειμένου να ενισχυθεί το Κοινωνικό μας Παντοπωλείο.

Ο Ατρόμητος Περιστερίου ευχαρίστησε και έδωσε αναμνηστικές Πλακέτες στον Δήμαρχο της Πόλης μας Βασίλη Βαλασόπουλο, στον Πρόεδρο του Πολιτιστικού & Αθλητικού Οργανισμού Θεμιστοκλή Γιαννόπουλο και στον Πρόεδρο των Παλαιμάχων Ηλιούπολης κ. Γιάννη Στέφα.

Ο Δήμος μας τίμησε την ομάδα Παλαιμάχων Ατρομήτου, τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή και Πρόεδρο Ατρομήτου, κ. Γεώργιο Κωνσταντινίδη, τους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές, Καίσαρα Τσιριμάγκο Γενικό Γραμματέα παλαιμάχων, και Θεόδωρο Κωνσταντινίδη προπονητή παλαιμάχων Ατρομήτου.

Βραβεύθηκαν επίσης οι 3 διαιτητές του φιλανθρωπικού αγώνα.

Για την ιστορία ο Ατρόμητος κέρδισε τους Παλαίμαχούς μας με 6 -3.

Και οι δύο ομάδες έβαλαν το πιο θεαματικό γκολ. Το γκολ στη ζωή !!!!!!

ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ


Ενημερώνουμε τους Δημότες και Κατοίκους της Ηλιούπολης ότι από την Δευτέρα 1η Ιουλίου 2024 και για όλη την θερινή περίοδο, δεν θα διεξάγονται τα δρομολόγια της Φοιτητικής λεωφορειακής γραμμής. Το Σεπτέμβριο θα ακολουθήσει νεότερη ανακοίνωση για την επαναλειτουργία της Φοιτητικής λεωφορειακής γραμμής.

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x