ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ “ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ & ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ”

Share on facebook
Facebook
Share on print
Εκτύπωση
Share on email
Email

Ο Δήμαρχος Ηλιούπολης προκηρύσσει επαναληπτικό ανοικτό ηλεκτρονικό διαγωνισμό με κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά,

αποκλειστικά βάσει βέλτιστης σχέσης τεχνικής προσφοράς – τιμής για την ανάδειξη αναδόχου για την «Προμήθεια & εγκατάσταση πλυντηρίου αυτοκινήτων» του Δήμου Ηλιούπολης. ΑΜ.7/2017.

Ο διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί με χρήση της πλατφόρμας του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων (ΕΣΗΔΗΣ) μέσω της διαδικτυακής πύλης www.promitheus.gov.gr. Καταληκτική ημερομηνία υποβολής προσφορών: 30/8/2017 και ώρα: 13:00 μ.μ.

Ο προϋπολογισμός ανέρχεται στα 100.000,00 € (συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ24%), και θα χρηματοδοτηθεί από πιστώσεις του οικονομικού έτους 2017 και του οικονομικού έτους 2018 του Δήμου.

Η εγγύηση για την συμμετοχή στον διαγωνισμό ορίζεται σε ποσοστό 2% της εκτιμώμενης αξίας της σύμβασης εκτός ΦΠΑ, δηλαδή σε «χίλια εξακόσια δέκα τρία ευρώ» (1.613,00 €).

Ολόκληρο το κείμενο της διακήρυξης και της μελέτης θα δημοσιευθεί στην διαδικτυακή πύλη του ΕΣΗΔΗΣ:www.promitheus.gov.gr, στο δικτυακό τόπο του «Κ.Η.Μ.Δ.Η.Σ» & στον ιστότοπο του Δήμου www.ilioupoli.gr.

Περίληψη της διακήρυξης θα αναρτηθεί στο «Κ.Η.Μ.Δ.Η.Σ» στη «ΔΙΑΥΓΕΙΑ» και μία φορά στις εφημερίδες: ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ, ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΩΝ & ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΩΝ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ, ΗΜΕΡΗΣΙΟΣ ΔΗΜΟΤΗΣ, ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ, ΠΑΛΜΟΣ. Τα έξοδα δημοσίευσης βαρύνουν τον ανάδοχο. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να πληροφορηθούν σχετικά με την ανωτέρω προμήθεια από το Τμήμα Προμηθειών, κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες (τηλ.210 210 9970181, 9970069, 068, 2109970062) και από την αρμόδια Διεύθυνση Περιβάλλοντος-Ποιότητας Ζωής και Καθαριότητας (πληροφορίες:κ.Σχίζας Κων/νος τηλ.210 9933200).

 

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ

ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ

ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΒΑΛΑΣΟΠΟΥΛΟΣ

ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ


Ενημερώνουμε τους Δημότες και Κατοίκους της Ηλιούπολης ότι από την Δευτέρα 1η Ιουλίου 2024 και για όλη την θερινή περίοδο, δεν θα διεξάγονται τα δρομολόγια της Φοιτητικής λεωφορειακής γραμμής. Το Σεπτέμβριο θα ακολουθήσει νεότερη ανακοίνωση για την επαναλειτουργία της Φοιτητικής λεωφορειακής γραμμής.

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x