ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΑΚΧΑΡΩΔΗ ΔΙΑΒΗΤΗ

Share on facebook
Facebook
Share on print
Εκτύπωση
Share on email
Email

Ο Δήμος Ηλιούπολης στο πλαίσιο της ολοκληρωμένης πολιτικής για την προαγωγή της υγείας των κατοίκων της πόλης,

διοργανώνει σε συνεργασία ΑΜΚΕ “Με οδηγό το Διαβήτη – Κάρτα Διαβήτη” ενημερωτικές εκδηλώσεις με εξειδικευμένους επιστήμονες ομιλητές και με δωρεάν εξετάσεις όπως: Μετρήσεις Σακχάρου, Γλυκοζιλιωμένης και Αιμοσφαιρίνης και εξέταση Διαβητικής Νευροπάθειας.

Οι εκδηλώσεις έχουν προγραμματιστεί:
– Την Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου 2017 και ώρα 09:30 στο 1ο ΚΑΠΗ Ηλιούπολης (Καραμανλή 12, Ηλιούπολη).
– Την Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 2017 και ώρα 09:30 στο 3ο ΚΑΠΗ Ηλιούπολης (Αγ. Κωνσταντίνου 7, Αγιος Κωνσταντίνος Ηλιούπολη).
– Την Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2017 και ώρα 09:30 στο 2ο ΚΑΠΗ Ηλιούπολης (Αλ. Παναγούλη 1, Αγία Μαρίνα Ηλιούπολη).

Ο Σακχαρώδης Διαβήτης είναι μια ασθένεια που δεν γίνεται αντιληπτή χωρίς εξετάσεις και η οποία προκαλεί σοβαρές ζημιές στον οργανισμό. Ο ενημερωμένος άνθρωπος όμως μπορεί να την αντιμετωπίσει απλά και εύκολα.

Ο Δήμος Ηλιούπολης έχει θέσει βασικό στόχο την εξασφάλιση μιας υγιεινής ζωής για τους Ηλιουπολίτες και καλεί όλους, να συμμετάσχουν στις ενημερωτικές εκδηλώσεις του.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ


Ενημερώνουμε τους Δημότες και Κατοίκους της Ηλιούπολης ότι από την Δευτέρα 1η Ιουλίου 2024 και για όλη την θερινή περίοδο, δεν θα διεξάγονται τα δρομολόγια της Φοιτητικής λεωφορειακής γραμμής. Το Σεπτέμβριο θα ακολουθήσει νεότερη ανακοίνωση για την επαναλειτουργία της Φοιτητικής λεωφορειακής γραμμής.

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x