ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΑΣΠΙΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ

Share on facebook
Facebook
Share on print
Εκτύπωση
Share on email
Email

Στις 17-10-2017 καταδικάστηκε από το Θ’ Μονομελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών, μετά από μήνυση του αρμόδιου Αντιδημάρχου Γ. Χατζηδάκη, ο Ιωάννης Αθανασίου σε φυλάκιση 10 μηνών για την πράξη της διακεκριμένης φθοράς του επί της οδού Λέσβου 28 δημοσίου ακινήτου στις 10 Ιουλίου 2012

Η υπόθεση σχετίζεται με τα γνωστά γεγονότα του αυτοφώρου που έλαβαν χώρα τον Ιούλιο 2012 σε βάρος του Δημάρχου και των νομικών του Δήμου και την εν συνεχεία δικαίωσή τους, όταν ένοικοι όμορου ακινήτου, προφασιζόμενοι ιδιοκτησιακά δικαιώματα επί του συγκριμένου οικόπεδου, παρακώλυσαν συνεργεία του Δήμου που εκτελούσαν εργασίες περίφραξης και τοποθέτησης παγκακιών που στη συνέχεια ο κατηγορούμενος κατέστρεψε.
Με την απόφαση αυτή δίνεται για ακόμα μια φορά ηχηρή απάντηση σε όσους επιχειρούν να διεκδικήσουν ή να βλάψουν δημόσια περιουσία την οποία, η παρούσα Δημοτική Αρχή συνεχίζοντας την ιστορική διαδρομή των προκατόχων της, προστατεύει και διασφαλίζει με κάθε τρόπο και με κάθε κόστος.

Γραφείο Τύπου
Δήμου Ηλιούπολης
24/10/2017

ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ


Ενημερώνουμε τους Δημότες και Κατοίκους της Ηλιούπολης ότι από την Δευτέρα 1η Ιουλίου 2024 και για όλη την θερινή περίοδο, δεν θα διεξάγονται τα δρομολόγια της Φοιτητικής λεωφορειακής γραμμής. Το Σεπτέμβριο θα ακολουθήσει νεότερη ανακοίνωση για την επαναλειτουργία της Φοιτητικής λεωφορειακής γραμμής.

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x