ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΑΝΟΙΧΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ”ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ & ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ”

Share on facebook
Facebook
Share on print
Εκτύπωση
Share on email
Email

Ο Δήμαρχος Ηλιούπολης προκηρύσσει ηλεκτρονικό διαγωνισμό με ανοικτή διαδικασία και κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά, βάσει βέλτιστης σχέσης τεχνικής προσφοράς – τιμής για την «Προμήθεια & εγκατάσταση πλυντηρίου αυτοκινήτων» του Δήμου Ηλιούπολης. ΑΜ.20/2017

Ο διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί με χρήση της πλατφόρμας του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων (ΕΣΗΔΗΣ) μέσω της διαδικτυακής πύλης www.promitheus.gov.gr. Καταληκτική ημερομηνία υποβολής προσφορών: 20/11/2017 και ώρα: 11:30 π.μ.
Ο προϋπολογισμός ανέρχεται στο ποσό 106.454,00 € εκατόν έξι χιλιάδων τετρακοσίων πενήντα τεσσάρων ευρώ (συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ 24%), και θα χρηματοδοτηθεί από πιστώσεις του οικονομικού έτους 2017 και του οικονομικού έτους 2018 του Δήμου.
Η εγγύηση για την συμμετοχή στον διαγωνισμό ορίζεται σε ποσοστό 2% της εκτιμώμενης αξίας της σύμβασης εκτός ΦΠΑ, δηλαδή σε «χίλια επτακόσια δέκα επτά ευρώ» (1.717,00 €). Ολόκληρο το κείμενο της διακήρυξης και της μελέτης θα δημοσιευθεί στην διαδικτυακή πύλη του ΕΣΗΔΗΣ:www.promitheus.gov.gr, στο δικτυακό τόπο του «Κ.Η.Μ.Δ.Η.Σ» & στον ιστότοπο του Δήμου www.ilioupoli.gr.
Περίληψη της διακήρυξης θα αναρτηθεί στο «Κ.Η.Μ.Δ.Η.Σ» www.eprocurement.gov.gr, στο «ΔΙΑΥΓΕΙΑ» www.diavgeia.gov.gr και μία φορά στις εφημερίδες: ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ, ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΩΝ & ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΩΝ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ, ΗΜΕΡΗΣΙΟΣ ΔΗΜΟΤΗΣ, ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ, ΠΑΛΜΟΣ. Τα έξοδα δημοσίευσης βαρύνουν τον ανάδοχο. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να πληροφορηθούν σχετικά με την ανωτέρω προμήθεια από το Τμήμα Προμηθειών, κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες (τηλ.210 9970151, 181, 161, 210 9970069) και από την αρμόδια Διεύθυνση Περιβάλλοντος-Ποιότητας Ζωής και Καθαριότητας (πληροφορίες: κ.Σχίζας Κων/νος τηλ.210 9933200).

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΒΑΛΑΣΟΠΟΥΛΟΣ

 

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ 

ΜΕΛΕΤΗ

ΤΕΥΔ

ΠΕΡΙΛΗΨΗ

ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ


Ενημερώνουμε τους Δημότες και Κατοίκους της Ηλιούπολης ότι από την Δευτέρα 1η Ιουλίου 2024 και για όλη την θερινή περίοδο, δεν θα διεξάγονται τα δρομολόγια της Φοιτητικής λεωφορειακής γραμμής. Το Σεπτέμβριο θα ακολουθήσει νεότερη ανακοίνωση για την επαναλειτουργία της Φοιτητικής λεωφορειακής γραμμής.

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x