ΜΗΝ ΚΛΙΚΑΡΕΙΣ ΕΝ ΛΕΥΚΩ

Share on facebook
Facebook
Share on print
Εκτύπωση
Share on email
Email

Το ΚΕΠ Υγείας του Δήμου Ηλιούπολης σε συνεργασία με το κεντρικό ΚΕΠ Υγείας διοργάνωσε ομιλία για την τρίτη ηλικία με θέμα 《μην κλικάρεις εν λευκώ》με ομιλητή τον κ. Γ. Κορμά εκπρόσωπο του Ελληνικού Κέντρου Ασφαλούς Διαδικτύου saferinternet4kids.

Έγινε μια άκρως κατανοητή, ποιοτική και ενημερωτική ομιλία για τους κινδύνους που εγκυμονεί η αλόγιστη χρήση και ακόμη πιο πέρα η κατάχρηση του διαδικτύου.
Η ομιλία πέρα από την ενημέρωση των ηλικιωμένων για τους κινδύνους του διαδικτύου, τόνισε τον σπουδαίο ρόλο τους σε σχέση με τα παιδιά τους και κυρίως με τα εγγόνια τους, μιας και ο ρόλος τους στην οικογένεια είναι κομβικός, διότι τα εγγόνια σέβονται ασπάζονται και ακούνε με προσοχή τις συμβουλές της γιαγιάς και του παππού.
Ο ομιλητής ήταν άψογος ! ! !
Τον ευχαριστούμε θερμότατα. Θα τον έχουμε ξανά μαζί μας στις 3-11-17 ώρα 18.30 στον ίδιο χώρο (1° ΚΑΠΗ) για επανάληψη της ίδιας ομιλίας, στο προσωπικό των βρεφονηπιακών σταθμών και των νηπιαγωγείων της πόλης μας.
Ευχαριστώ τα μέλη του ΚΑΠΗ για την μεγάλη τους συμμετοχή και την αθρόα προσέλευση τους στην εκδήλωση.
Ευχαριστώ θερμά τον κοινωνικό λειτουργό του ΚΑΠΗ κ. Παναγιώτη Τσουλέα και την υπάλληλο Άννα Μαρία Σουνίου για την προσφορά τους στην εκδήλωση.

ΧΡ. ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ
ΔΗΜ. ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ Δ.Η.
ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ
ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΠ ΥΓΕΙΑΣ

ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ


Ενημερώνουμε τους Δημότες και Κατοίκους της Ηλιούπολης ότι από την Δευτέρα 1η Ιουλίου 2024 και για όλη την θερινή περίοδο, δεν θα διεξάγονται τα δρομολόγια της Φοιτητικής λεωφορειακής γραμμής. Το Σεπτέμβριο θα ακολουθήσει νεότερη ανακοίνωση για την επαναλειτουργία της Φοιτητικής λεωφορειακής γραμμής.

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x