ΙΑΤΡΙΚΗ ΟΜΙΛΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΘΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΜΑΤΙΩΝ-ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΜΑΤΙΩΝ

Share on facebook
Facebook
Share on print
Εκτύπωση
Share on email
Email

ΚΕΠ Υγείας του Δήμου Ηλιούπολης σε συνεργασία με την κεντρική δομή του ΕΔΔΥΠΥ οργάνωσε ιατρική ομιλία με θέμα τα προβλήματα και τις παθήσεις των ματιών καθώς και την θεραπευτική τους αντιμετώπιση.

Στο τέλος της ομιλίας κατεγράφησαν οι ενδιαφερόμενοι για δωρεάν προληπτικό έλεγχο των ματιών. Η ομιλία έγινε στις 23-11-17 ημέρα Πέμπτη και ώρα 18.30 στην αίθουσα
Εκδηλώσεων του Μουσείου Εθνικής Αντίστασης. Ομιλήτρια ήταν η συνδημότισσά μας
κ. Βασιλείου την οποία θερμότατα ευχαριστούμε για την μεγάλη της εθελοντική προσφορά και την συγχαίρουμε για την άριστη επιστημονική της ομιλία.
Την ομιλία παρακολούθησαν πολλοί συνδημότες μας. Στο τέλος της ομιλίας έγιναν ερωτήσεις στην Γιατρό και απαντήθηκαν με απλά κατανοητά λόγια.

Οι δράσεις μας συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό.
Στις 4-12-17 πρόκειται να γίνει ομιλία στους μαθητές του 2ου και του 4ου Λυκείου Ηλιούπολης με θέμα το εμβόλιο για τον καρκίνο της μήτρας και την αντισύλληψη και στις 15-12-17 προγραμματίζονται ομιλία και γυναικολογικές εξετάσεις με θέμα την Αγωγή Υγείας για τη σύγχρονη γυναίκα.

ΧΡ. ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ
ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ
ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΠ ΥΓΕΙΑΣ

ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ


Ενημερώνουμε τους Δημότες και Κατοίκους της Ηλιούπολης ότι από την Δευτέρα 1η Ιουλίου 2024 και για όλη την θερινή περίοδο, δεν θα διεξάγονται τα δρομολόγια της Φοιτητικής λεωφορειακής γραμμής. Το Σεπτέμβριο θα ακολουθήσει νεότερη ανακοίνωση για την επαναλειτουργία της Φοιτητικής λεωφορειακής γραμμής.

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x