ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ MEV

Share on facebook
Facebook
Share on print
Εκτύπωση
Share on email
Email

Με τεράστια επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση – παρουσίαση των χρηστών του MEV Ηλιούπολης , στους μαθητές λυκείου ” Το περιβάλλον δεν είναι αόρατο , είναι η πόλη μας , η γειτονιά μας ” , τη Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου στην αίθουσα συνεδρίων του Μουσείου Εθνικής Αντίστασης .

250 μαθητές απο το 1ο και απο το 2ο λύκεια Ηλιούπολης παρακολούθησαν θαυμάσια και θαυμαστά πράγματα για το περιβάλλον της Ηλιούπολης και την ανάγκη να το διατηρήσουμε καθαρό και υγιές .

Όλοι οι μαθητές συμφώνησαν και δεσμεύτηκαν να εργαστούν ώστε να συμβάλλουν εθελοντικά – ομαδικά και προσωπικά για μία όμορφη – πράσινη – υγιή γειτονιά χωρίς απορρίματα στους δρόμους και στις πλατείες .

Την παρουσίαση επιμελήθηκε ο αντιπρόεδρος της Έλληνικής Εταιρείας Προστασίας της Φύσης , εκπαιδευτικός κος Σκαμπαρδώνης .

Με τρόπο απλό και άμεσο δέχθηκε ερωτήσεις – προβληματισμούς και προτάσεις των μαθητών οι οποίοι συμμετείχαν με πολλή διάθεση και χαρά σε ένα θέμα που τους απασχολεί ιδιαίτερα .

Ραντεβού την άνοιξη , όπου το MEV η Έλληνική Εταιρεία Προστασίας της Φύσης και οι μαθητές θα εργαστούν εθελοντικά και πρακτικά ώστε να δημιουργήσουν πράσινες γωνιές στην Ηλιούπολη , με δεντροφυτεύσεις και συλλογή απορριμάτων απο δημόσιους χώρους .

Mev Ηλιούπολης

Η ενέργεια ήταν μία πρωτοβουλία των χρηστών του MEV Ηλιούπολης ( Δημοτικό Ηλεκτρονικό Χωριό ) .

Το MEV είναι πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης .Ενώνονται οι δημότες και προτείνουν – διεκδικούν – συνεργάζονται έχουν Όλη την πόλη τους στα Χέρια τους .

Βελτιώνει την καθημερινότητα και προσφέρει εμπειρία υψηλής διάδρασης του δημότη με τη δημοτική αρχή .

Το MEV το Σεπτέμβριο του 2016 αναδείχθηκε καλύτερη καινοτομία απο Ελλάδα για τις έξυπνες πόλεις στην Ευρώπη .

 

MEV – Όλη η Πόλη σου στα Χέρια σου .

Για να δείτε πως μπαίνουμε στο mev πατήστε εδώ.

ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ


Ενημερώνουμε τους Δημότες και Κατοίκους της Ηλιούπολης ότι από την Δευτέρα 1η Ιουλίου 2024 και για όλη την θερινή περίοδο, δεν θα διεξάγονται τα δρομολόγια της Φοιτητικής λεωφορειακής γραμμής. Το Σεπτέμβριο θα ακολουθήσει νεότερη ανακοίνωση για την επαναλειτουργία της Φοιτητικής λεωφορειακής γραμμής.

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x