ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΓΙΟΡΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Share on facebook
Facebook
Share on print
Εκτύπωση
Share on email
Email

Τεράστια ανταπόκριση βρήκε από τους Ηλιοπουλίτες η πρωτοβουλία της Δημοτικής Αρχής να γεμίσει τις μέρες των Χριστουγέννων με γιορτινές εκδηλώσεις και να απλώσει σε πολλά σημεία της πόλης χώρους διασκέδασης και Χριστουγεννιάτικης ατμόσφαιρας.

Στην πλατεία Φλέμινγκ, στην Κεντρική Πλατεία, στο Δημαρχιακό Μέγαρο και στην Δημοτική Βιβλιοθήκη καθημερινά μικροί και μεγάλοι ξεφέυγουν από την καθημερινότητα και αλλάζουν την διάθεσή τους με πολλά παιχνίδια, το Χριστουγεννιάτικο Χωριό, το Παγοδρόμιο, τα δρώμενα, τα ξωτικά, τους ξυλοπόδαρους, τις μουσικές διοργανώσεις, οπωσδήποτε τον Αη Βασίλη με τα δώρα του και ζουν στιγμές αξέχαστης διασκέδασης.

Και η γιορτή στην Ηλιούπολη συνεχίζεται! Καθημερινά μικροί και μεγάλοι θα έχουν την ευκαιρία να παίξουν και να γελάσουν, ζώντας την ζεστασιά της Χριστουγεννιάτικης ατμόσφαιρας καθ΄ όλη τη διάρκεια των γιορτών!

Ενημερωθείτε για το καθημερινό πρόγραμμα στην διεύθυνση:

http://www.ilioupoli.gr/images/pdf/Xristougenna-Hlioypolh.pdf

13.12.2017
Γραφείο Τύπου
Δήμου Ηλιούπολης

ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ


Ενημερώνουμε τους Δημότες και Κατοίκους της Ηλιούπολης ότι από την Δευτέρα 1η Ιουλίου 2024 και για όλη την θερινή περίοδο, δεν θα διεξάγονται τα δρομολόγια της Φοιτητικής λεωφορειακής γραμμής. Το Σεπτέμβριο θα ακολουθήσει νεότερη ανακοίνωση για την επαναλειτουργία της Φοιτητικής λεωφορειακής γραμμής.

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x