ΜΕ ΣΤΑΘΕΡΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ ΒΕΛΤΙΩΝΟΝΤΑΙ ΔΕΚΑΔΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΣΤΗΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Share on facebook
Facebook
Share on print
Εκτύπωση
Share on email
Email

Τις μελέτες τεσσάρων πολύ σημαντικών έργων για την Ηλιούπολη ενέκρινε το Δημοτικό Συμβούλιο στην τελευταία του συνεδρίαση.

Η πρώτη μελέτη αφορά στη συντήρηση και επισκευή των σχολικών κτιρίων για το 2018 με προϋπολογισμό 247.876,00 €, και το έργο θα εκτελεστεί με ανοικτό ηλεκτρονικό διαγωνισμό.

Η δεύτερη μελέτη αφορά στις Ασφαλτοστρώσεις οδών & Κατασκευή αντιολισθηρού τάπητα σε διάφορους δρόμους της Ηλιούπολης προϋπολογισμού 247.870,00 €,. Και αυτό το έργο θα εκτελεστεί με ανοικτό ηλεκτρονικό διαγωνισμό.

Η τρίτη μελέτη αφορά στην Κατασκευή αγωγού αποχέτευσης ακαθάρτων της οδού Βελισσαρίου» με προϋπολογισμό 10.000,00 €, και θα εκτελεστεί με συνοπτικό διαγωνισμό.

Και η τέταρτη μελέτη αφορά στην Κατασκευή νέων οστεοφυλάκιων προϋπολογισμού 33.655,00 €, και θα εκτελεστεί με συνοπτικό διαγωνισμό.

Έτσι μέσα σε συνθήκες οικονομικής ασφυξίας και με τεράστιες μειώσεις από τις κρατικές επιχορηγήσεις, με την ορθή διαχείριση των οικονομικών, η δημοτική αρχή κατορθώνει να υλοποιεί στο ακέραιο το πρόγραμμα της για το οποίο δεσμεύτηκε στον λαό της Ηλιούπολης. Η πόλη αλλάζει με την βελτίωση δεκάδων υποδομών.

 

Γραφείο Τύπου
Δήμου Ηλιούπολης

ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ


Ενημερώνουμε τους Δημότες και Κατοίκους της Ηλιούπολης ότι από την Δευτέρα 1η Ιουλίου 2024 και για όλη την θερινή περίοδο, δεν θα διεξάγονται τα δρομολόγια της Φοιτητικής λεωφορειακής γραμμής. Το Σεπτέμβριο θα ακολουθήσει νεότερη ανακοίνωση για την επαναλειτουργία της Φοιτητικής λεωφορειακής γραμμής.

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x