ΑΝΟΙΚΤΟ ΠΑΝΕΜΙΣΤΗΜΙΟ

Share on facebook
Facebook
Share on print
Εκτύπωση
Share on email
Email
Το Ανοικτό Πανεπιστήμιο του Δήμου Ηλιούπολης,ως σταθερός πλέον  θεσμός της πόλης μας,που επενδύει στον ανθρώπινο παράγοντα, ολοκλήρωσε μια ακόμα γόνιμη πνευματικά περίοδο,σε μια δια βίου επιμορφωτική διαδικασία,που απευθύνεται σε όλους ανεξαιρέτως τους δημότες μας,χωρίς ηλικιακά, μορφωτικά, οικονομικά κριτήρια.
Η υλοποίηση της αποστολής του δημοτικου Ανοικτού Πανεπιστημίου, για έγκυρη ενημέρωση  σχετικά με τις  εξελίξεις της επιστήμης, κατέστη εφικτή χάρη στην καθοριστική συμβολή καταξιωμένων προσωπικοτήτων του πανεπιστημιακού γίγνεσθαι ,οι οποίοι το υποστήριξαν και φέτος ανιδιοτελώς και αποτύπωσαν το στίγμα τους ,αναπτύσσοντας ποικίλες και πρωτότυπες θεματικές ενότητες, με αξιοπιστία και τεκμηρίωση.
Απολογιστικά,από 31 Οκτωβρίου 2017 έως και 17 Μαΐου 2018, πραγματοποιήθηκαν 28 διαλέξεις ,από 16 Καθηγητές Πανεπιστημίου.
Ο Ξενοφών Μουσάς, επιστημονικοί συνεργάτεςτων πολιτικών Ινστιτούτων της χώρας μας Κωνσταντίνος Καραμανλής,Νίκος Πουλαντζάς και ΙΣΤΑΜΕ, ο Τεύκρος Μιχαηλίδης,ο Ηλίας Μαριολάκος,ο Μάνος Δανέζης,η Άννα Πούπου ,η Αφροδίτη Νικολαΐδου και η Μαρία Αθανασέκου μας έκαναν πλουσιότερους σε γνώση και συναίσθημα σε μια πολύπλευρη θεματική περιπλάνηση.
Ευχαριστούμε πολύ όλους τους καθηγητές καθώς και τους δημότες μας που απάρτιζαν το κοινό με ποιότητα, ενδιαφέρον και ουσιαστική συμμετοχή στο διάλογο.
Αφουγκραζόμενοι τις μορφωτικές αναζητήσεις και ανάγκες όλων, δίνουμε ραντεβού για το Νοέμβριο, προσπαθώντας να εξελίξουμε περαιτέρω το θεσμό με τη συγκρότηση ενός νέου προγράμματος ,με δυναμική θεματολογία ,που θα άπτεται των ενδιαφερόντων των δημοτών μας .
Καλό καλοκαίρι σε όλους

ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ


Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ενημερώνουμε τους Δημότες και Κατοίκους της Ηλιούπολης ότι αποκαταστάθηκε η βλάβη της γραμμής 2 της Δημοτικής Συγκοινωνίας και από τη Δευτέρα 20 Μαίου 2024 τα δρομολόγια της Γραμμής θα διεξαχθούν κανονικά.

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x