ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η 15Η ΕΚΘΕΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ

Share on facebook
Facebook
Share on print
Εκτύπωση
Share on email
Email

Με μία νοσταλγική αναδρομή σε αγαπημένα τραγούδια που έγραψε ο Άκος Δασκαλόπουλος και πλήθος κόσμου, εγκαινιάστηκε η ετήσια Έκθεση Βιβλίου, που συνδιοργανώνει ο «Πολιτιστικός Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Ηλιούπολης – Γρ. Γρηγορίου» με τον Σύλλογο Βιβλιοπωλών Ηλιούπολης.

Το συγκρότημα Έντεχνης Ελληνικής Μουσικής «ΕΜΜΕΛΟΝ», είχε ετοιμάσει ένα πλούσιο αφιέρωμα στον ποιητή & στιχουργό, με εκτεταμένες αναφορές στη ζωή και το έργο του.  Με τη συνοδεία 25μελούς χορωδίας, και τη συμμετοχή του κοινού, που σιγοτραγουδούσε καθ’ όλη τη διάρκεια της συναυλίας, ερμήνευσαν τραγούδια σημαντικών συνθετών, όπως του Μάνου Χατζιδάκι, του Μίκη Θεοδωράκη, του Σταύρου Κουγιουμτζή κ.α.

Με ιδιαίτερη συγκίνηση,  ο αδελφός του Άκου Δασκαλόπουλου, κος Χρήστος Δασκαλόπουλος, παρέλαβε τιμητική πλακέτα από τον Δήμαρχο Ηλιούπολης, κο Βασίλη Βαλασόπουλο, για την προσφορά του αείμνηστου καλλιτέχνη στο ελληνικό τραγούδι. Μια συγκίνηση, που συνόδευσε όλη τη συναυλία, δίνοντας έναν ξεχωριστά ανθρώπινο τόνο στη βραδιά.

Η 15η Έκθεση Βιβλίου θα συνεχίσει να υποδέχεται τους βιβλιόφιλους στα 24 περίπτερα των Βιβλιοπωλείων της πόλης, έως την Κυριακή 24 Ιουνίου 2018, από τις 7.30 μ.μ. έως τις 11 μ.μ., με ποικίλες δράσεις καθημερινά, για μικρούς και μεγάλους.

ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ


Ενημερώνουμε τους Δημότες και Κατοίκους της Ηλιούπολης ότι από την Δευτέρα 1η Ιουλίου 2024 και για όλη την θερινή περίοδο, δεν θα διεξάγονται τα δρομολόγια της Φοιτητικής λεωφορειακής γραμμής. Το Σεπτέμβριο θα ακολουθήσει νεότερη ανακοίνωση για την επαναλειτουργία της Φοιτητικής λεωφορειακής γραμμής.

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x