ΞΕΚΙΝΑΕΙ Η ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΤΗΣ ΛΕΩΦΟΡΟΥ ΕΙΡΗΝΗΣ

Share on facebook
Facebook
Share on print
Εκτύπωση
Share on email
Email

Σύμφωνα με απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Ηλιούπολης προκηρύσσεται το μεγάλο έργο που αφορά την ανάπλαση της Λεωφόρου Ειρήνης προϋπολογισμού 850.000 ευρώ.

Το έργο αφορά στην πλήρη ανακατασκευή των πεζοδρομίων κατά μήκος όλης της Λεωφόρου Ειρήνης στην εγκατάσταση νέου ηλεκτροφωτισμού και στον εμπλουτισμό με φυτοδόχους πρασίνου και παγκάκια για την ξεκούραση και την αναψυχή των πεζών.

Έτσι αναπλάθεται ο εμπορικότερος δρόμος της Ηλιούπολης δημιουργώντας ένα νέο επιχειρηματικό, καταναλωτικό και κοινωνικό περιβάλλον που δίνει προστιθέμενη αξία σε όλη την πόλη.

Ο  Δήμος Ηλιούπολης εξασφάλισε την χρηματοδότηση από την Περιφέρεια Αττικής.

 

Γραφείο Τύπου

Δήμου Ηλιούπολης

ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ


Ενημερώνουμε τους Δημότες και Κατοίκους της Ηλιούπολης ότι σήμερα Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2025, το δρομολόγιο της γραμμής 3 της Δημοτικής Συγκοινωνίας, δεν θα πραγματοποιηθεί λόγω τεχνικής βλάβης. Θα ακολουθήσει νεότερη ανακοίνωση σχετικά με την αποκατάσταση της βλάβης και τον επαναπρογραμματισμό των δρομολογίων της Γραμμής 3.

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x