ΦΟΡΑ ΤΟ ΚΡΑΝΟΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΠΟΔΗΛΑΤΑΔΑ

Share on facebook
Facebook
Share on print
Εκτύπωση
Share on email
Email

Για μια ακόμη χρονιά ο Δήμος Ηλιούπολης έχει τη χαρά να σας προσκαλέσει σε μια γιορτή άσκησης και ευεξίας, την καθιερωμένη πια διεξαγωγή της «Ποδηλατικής Βόλτας» στις γειτονιές μας.

Η «Ποδηλατική Βόλτα» η οποία διεξάγεται στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Αθλητισμού #BeActive υπό τον συντονισμό της ΓΓΑ, σκοπό έχει -πέρα από το να διασκεδάσουμε μικροί-μεγάλοι- την προώθηση της συμμετοχής όλων στον αθλητισμό και τη σωματική άσκηση.

Θα πρέπει όλοι να συνειδητοποιήσουμε πόσο μεγάλη είναι η συμβολή της άσκησης στην ευεξία και την αναβάθμιση της ποιότητας της ζωής μας και πόσο ο αθλητισμός βοηθάει στην κοινωνική ένταξη και ενισχύει τα μηνύματα ανεκτικότητας.

Η εβδομάδα Αθλητισμού είναι μια ευκαιρία δράσης για όλους μας και απευθύνεται σε όλους ανεξαρτήτως ηλικίας, καταγωγής, μόρφωσης ή φυσικής κατάστασης.

Με την ποδηλατική μας βόλτα ας κάνουμε όλοι το σύνθημα πράξη:
‘‘ Let’s Be Active’’

Κυριακή 07 Οκτωβρίου 2018
Ώρα 10:00
Εκκίνηση : Πλατεία Εθνικής Αντίστασης

Για την διαδρομή πατήστε εδώ.

Περισσότερες Πληροφορίες :
Αθλητικό Τμήμα Π.Α.Ο.Δ.ΗΛ.
τηλ.: 2109922899, 2109944001

http://athlitismos.dimosilioupolis.gr/

ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ


Ενημερώνουμε τους Δημότες και Κατοίκους της Ηλιούπολης ότι από την Δευτέρα 1η Ιουλίου 2024 και για όλη την θερινή περίοδο, δεν θα διεξάγονται τα δρομολόγια της Φοιτητικής λεωφορειακής γραμμής. Το Σεπτέμβριο θα ακολουθήσει νεότερη ανακοίνωση για την επαναλειτουργία της Φοιτητικής λεωφορειακής γραμμής.

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x