ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ ΕΝΗΛΙΚΩΝ: ΕΜΒΟΛΙΑΖΟΜΑΙ,ΖΩ ΧΩΡΙΣ ΦΟΒΟ

Share on facebook
Facebook
Share on print
Εκτύπωση
Share on email
Email

Στο μουσείο Εθνικής Αντίστασης υπό την αιγίδα του ΕΔΔΥΠΠΥ και την οργάνωση του Τμήματος Εφαρμογής Προγραμμάτων Κοινωνικής Προστασίας

πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία ενημερωτική εκδήλωση για τον εμβολιασμό ενηλίκων παρουσία του Δημάρχου Ηλιούπολης Βασίλη Βαλασόπουλου και της Αντιδημάρχου Κοινωνικής Αλληλεγγύης Χριστίνας Σερέτη.

Ο κεντρικός ομιλητής και Πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρίας Λοιμώξεων κ. Γαργαλιάνος μέσα από την εδραιωμένη και πολυετή εμπειρία του μας προσέφερε εκτενή ενημέρωση για σοβαρά θέματα υγείας, ιδιαίτερα για τους ηλικιωμένους. Τόσο οι διαφάνειες που προβλήθηκαν όσο και τα σημεία που υπογραμμίσθηκαν ήταν καίριας σημασίας για μια ολοκληρωμένη ενημέρωση αναφορικά με τις δυνατότητες πρόληψης της γρίπης, της πνευμονίας και του έρπητα ζωστήρα.

Ακολούθησαν ερωτήσεις από το κοινό για συγκεκριμένα ζητήματα υγείας, λύθηκαν απορίες και προσφέρθηκε συγκεκριμένη καθοδήγηση σε μια χρησιμότατη εκδήλωση που θα επιδιώξουμε να επαναληφθεί.

ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ


Ενημερώνουμε τους Δημότες και Κατοίκους της Ηλιούπολης ότι από την Δευτέρα 1η Ιουλίου 2024 και για όλη την θερινή περίοδο, δεν θα διεξάγονται τα δρομολόγια της Φοιτητικής λεωφορειακής γραμμής. Το Σεπτέμβριο θα ακολουθήσει νεότερη ανακοίνωση για την επαναλειτουργία της Φοιτητικής λεωφορειακής γραμμής.

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x