ΕΠΙΛΕΞΙΜΟΣ ΣΤΟ WIFI4EU Ο ΔΗΜΟΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ !

Share on facebook
Facebook
Share on print
Εκτύπωση
Share on email
Email

Επιλέξιμος κρίθηκε ο Δήμος Ηλιούπολης από την Ευρωπαϊκή Ένωση για τη χρηματοδότηση του έργου παροχής δωρεάν πρόσβασης πολιτών στο Internet μέσω Wi-Fi σε δημόσιους χώρους.

Το έργο WiFi4EU απευθύνεται στους πολίτες και στους επισκέπτες πόλεων της Ευρωπαϊκής Ένωσης, οι οποίοι θα μπορούν να έχουν δωρεάν ασύρματη διαδικτυακή πρόσβαση (Wi-Fi) σε δημόσιους χώρους, όπως πάρκα, πλατείες, δημόσια κτίρια, βιβλιοθήκες και κέντρα υγείας.

Με αυτό το έργο και με την αναγνώριση της επάρκειας από την Ευρωπαϊκή Ένωση ο Δήμος Ηλιούπολης κάνει ένα ακόμη βήμα προς την ψηφιακή εποχή της Έξυπνης Πόλης αφού ήδη έχει εγκαταστήσει 33 έξυπνες εφαρμογές

Η παροχή δωρεάν πρόσβασης πολιτών στο Internet μέσω Wi-Fi σε δημόσιους χώρους, έρχεται να ολοκληρώσει ένα μεγάλο μέρος επικοινωνίας των Έξυπνων Διαδραστικών Εφαρμογών μέσω κινητού που έχει αναπτύξει ο Δήμος Ηλιούπολης και τις οποίες μπορείτε να βρείτε στο «Δήμος Ηλιούπολης» από τις πλατφόρμες Google Play και App Store.

Γραφείο Τύπου
Δήμου Ηλιούπολης

ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ


Ενημερώνουμε τους Δημότες και Κατοίκους της Ηλιούπολης ότι από την Δευτέρα 1η Ιουλίου 2024 και για όλη την θερινή περίοδο, δεν θα διεξάγονται τα δρομολόγια της Φοιτητικής λεωφορειακής γραμμής. Το Σεπτέμβριο θα ακολουθήσει νεότερη ανακοίνωση για την επαναλειτουργία της Φοιτητικής λεωφορειακής γραμμής.

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x