ΠΛΗΜΜΥΡΙΣΕ ΧΑΜΟΓΕΛΑ Η ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ ΣΤΗ ΓΙΟΡΤΗ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕ «ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ»

Share on facebook
Facebook
Share on print
Εκτύπωση
Share on email
Email

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η Γιορτή για τα παιδιά που διοργανώθηκε από «Το Χαμόγελο του Παιδιού» με ελεύθερη είσοδο, από τις 20 έως τις 22 Σεπτεμβρίου, στην κεντρική πλατεία της Ηλιούπολης με την υποστήριξη του Δήμου Ηλιούπολης.

Εκατοντάδες μικροί και μεγάλοι επισκέφτηκαν τη Γιορτή, διασκέδασαν και γνώρισαν από κοντά «Το Χαμόγελο του Παιδιού»! Η γιορτή πλαισιώθηκε από εκπαιδευτικές και ψυχαγωγικές δραστηριότητες με επίκεντρο το παιδί. Καλλιτεχνικά εργαστήρια, εκπαιδευτική ρομποτική, face painting, yoga για μωρά, ζωγραφιές, μπαλονοκατασκευές, δημιουργική απασχόληση, θεατρικό παιχνίδι, μουσικές και χορευτικά!

Στο χώρο λειτούργησε και το bazaar του οργανισμού όπου όλα τα έσοδα θα καλύψουν τις ανάγκες των 26 παιδιών που μεγαλώνουν στο σπίτι του «Χαμόγελου» στον Καρέα.

Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε όσους διασκέδασαν τα παιδιά με τις δραστηριότητές τους!

ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ


Ενημερώνουμε τους Δημότες και Κατοίκους της Ηλιούπολης ότι από την Δευτέρα 1η Ιουλίου 2024 και για όλη την θερινή περίοδο, δεν θα διεξάγονται τα δρομολόγια της Φοιτητικής λεωφορειακής γραμμής. Το Σεπτέμβριο θα ακολουθήσει νεότερη ανακοίνωση για την επαναλειτουργία της Φοιτητικής λεωφορειακής γραμμής.

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x