ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ & ΚΑΘΗΓΗΤΟΥ ΕΥΘΥΜΗ ΛΕΚΚΑ

Share on facebook
Facebook
Share on print
Εκτύπωση
Share on email
Email

Τον Δήμαρχο Ηλιούπολης Γιώργο Χατζηδάκη επισκέφτηκε ο Δρ. Ευθύμης Λ. Λέκκας, Καθηγητής Γεωλογίας & Διαχείρισης Φυσικών Καταστροφών και επίσης Πρόεδρος του Οργανισμού Αντισεισμικού Σχεδιασμού & Προστασίας.

Κατά την συνάντηση έγινε διεξοδική συζήτηση για τον δευτεροβάθμιο αντισεισμικό έλεγχο των σχολικών κτιρίων της πόλης, την ανάγκη έντασης προσπαθειών αναζήτησης χρηματοδότησης για τον σκοπό αυτό και την πραγματοποίηση ενημερωτικών σεμιναρίων αντισεισμικής προστασίας σε μαθητές, προσκόπους και εθελοντικές ομάδες πυροπροστασίας του Δήμου μας.

Στην συνάντηση παρευρέθη ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Παν. Βιδάλης και ο κ. Γιώργος Παπατριανταφύλλου σύμβουλος του κ. Λέκκα.

ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ


Ενημερώνουμε τους Δημότες και Κατοίκους της Ηλιούπολης ότι από την Δευτέρα 1η Ιουλίου 2024 και για όλη την θερινή περίοδο, δεν θα διεξάγονται τα δρομολόγια της Φοιτητικής λεωφορειακής γραμμής. Το Σεπτέμβριο θα ακολουθήσει νεότερη ανακοίνωση για την επαναλειτουργία της Φοιτητικής λεωφορειακής γραμμής.

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x