ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ “ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΑΚΙΝΗΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΕΓΑΣΗ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΝΕΟΤΗΤΑΣ”

Share on facebook
Facebook
Share on print
Εκτύπωση
Share on email
Email

Ο Αντιδήμαρχος Ηλιούπολης προκηρύσσει φανερή και προφορική δημοπρασία για μίσθωση ακινήτου, με εμβαδόν πλέον των 300 τ.μ.

σε δύο τουλάχιστον ορόφους στην περιοχή της Αγίας Μαρίνας κοντά στο υφιστάμενο ΚΕΠ του Δήμου Ηλιούπολης, με πρόσοψη σε κύρια οδό, σύμφωνα με τις διατάξεις του αρθρ. 192 ν.3463/06 (Δ.Κ.Κ.), του Π.Δ. 270/81 και βάσει των παρακάτω όρων και υποχρεώσεων (ΑΔΑ:6Ψ6ΧΩΡΥ-ΛΙ1).

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παραλάβουν πλήρες τεύχος της διακήρυξης από το Τμήμα Εσόδων & Περιουσίας, στον 1ο όροφο του Δημαρχείου Ηλιούπολης, κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες (8:30π.μ. έως 13:00μ.μ.).

Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί την 01/07/20, ημέρα Τετάρτη και ώρα 10:00 π.μ. έως 10:30 π.μ., στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχιακού Μεγάρου από την αρμόδια επιτροπή.

 

Ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής
Αλληλεγγύης & Εθελοντισμού

Πούλος Ιωάννης

ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ


Ενημερώνουμε τους Δημότες και Κατοίκους της Ηλιούπολης ότι από την Δευτέρα 1η Ιουλίου 2024 και για όλη την θερινή περίοδο, δεν θα διεξάγονται τα δρομολόγια της Φοιτητικής λεωφορειακής γραμμής. Το Σεπτέμβριο θα ακολουθήσει νεότερη ανακοίνωση για την επαναλειτουργία της Φοιτητικής λεωφορειακής γραμμής.

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x