ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΜΕ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΚΙΝΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ Α.Μ 6/2020»

Share on facebook
Facebook
Share on print
Εκτύπωση
Share on email
Email

Ο Δήμαρχος Ηλιούπολης σε συνέχεια της υπ. αριθμ. 208/2020 Απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής (ΑΔΑ:Ω620ΩΡΥ-ΨΘΔ) με την οποία αποφασίστηκε η προσφυγή στη διαδικασία διαπραγμάτευσης χωρίς προηγούμενη δημοσίευση για την προμήθεια πετρελαίου κίνησης για τις ανάγκες του Δήμου σύμφωνα με το άρθρο 32, §2γ του Ν.4412/16 όπως ισχύει,

προσκαλεί τους ενδιαφερόμενους έχοντες αντικείμενο σχετικό με την προς ανάθεση προμήθεια να υποβάλλουν έγγραφες προσφορές για την ανάθεση με τη διαδικασία της διαπραγμάτευσης χωρίς προηγούμενη δημοσίευση και σύμφωνα με τις τεχνικές προδιαγραφές της Α.Μ 6/2020 μελέτης για την «Προμήθεια πετρελαίου κίνησης για τις ανάγκες του Δήμου» του Τμήματος Διαχείρισης, Συντήρησης και Επισκευής Οχημάτων της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος, Ποιότητας Ζωής και Καθαριότητας, συνολικού ενδεικτικού προϋπολογισμού ποσού εβδομήντα τεσσάρων χιλιάδων τριακοσίων ενενήντα εννέα ευρώ και είκοσι οκτώ λεπτών (74.399,28 €) συμπ/νου ΦΠΑ (24%),σε βάρος του Κ.Α. 10.6641.0001 του ισχύοντος προϋπολογισμού του Δήμου οικονομικού έτους 2020.

Η διάρκεια της Σύμβασης ορίζεται μέχρι την υπογραφή της Σύμβασης με τον ανάδοχο του υπ. αριθμ. 24860/18-12-2019 Ανοιχτού διαγωνισμού που βρίσκεται σε εξέλιξη, υπό την προϋπόθεση ότι δεν θα υπάρξει υπέρβαση της ποσότητας ή της προϋπολογισθείσας δαπάνης της υπάρχουσας διαδικασίας διαπραγμάτευσης, και όχι αργότερα από τις 31/10/2020, με την αυτοδίκαιη λύση της παρούσας σύμβασης, χωρίς ο ανάδοχος που θα προκύψει από τη διαδικασία της διαπραγμάτευσης να δικαιούται αποζημίωση ή οποιαδήποτε άλλη αξίωση.

Η επιλογή του αναδόχου θα γίνει με κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά αποκλειστικά βάσει του μεγαλύτερου προσφερόμενου ποσοστού έκπτωσης επί τοις εκατό (%) επί της νόμιμα διαμορφούμενης κάθε φορά μέσης χονδρικής τιμής πώλησης εκάστου είδους, του Παρατηρητηρίου Τιμών Υγρών Καυσίμων του Υπουργείου Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας (Γενική Γραμματεία Καταναλωτή) για τον Νομό Αττικής κατά την ημέρα παράδοσης αυτού για το πετρέλαιο κίνησης.

Η διαδικασία της διαπραγμάτευσης χωρίς προηγούμενη δημοσίευση θα διενεργηθεί στα γραφεία του Δήμου Ηλιούπολης, οδός Σοφ. Βενιζέλου 112-114 (Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου), ενώπιον της αρμόδιας Επιτροπής Διαγωνισμού η οποία ορίστηκε σύμφωνα με την υπ. αριθμ.: 200/2020 Απόφαση Ο.Ε. (ΑΔΑ: ΨΔΔ5ΩΡΥ-ΛΧΜ) την Τετάρτη 24 Ιουνίου 2020 και ώρα 11:00 π.μ.

Οι φάκελοι των προσφορών υποβάλλονται είτε (α) με κατάθεσή τους στην Επιτροπή Διαγωνισμού την Τετάρτη 24 Ιουνίου 2020 και από ώρα 10:00 π.μ. έως 11:00 π.μ. είτε (β) με συστημένη επιστολή προς τον Πρόεδρο της Επιτροπής Διενέργειας της Διαπραγμάτευσης χωρίς Δημοσίευση κ. Κακάτσιο Γεώργιο και με κατάθεσή τους στο πρωτόκολλο της αναθέτουσας αρχής (Ταχυδρομική διεύθυνση: Σοφ. Βενιζέλου 112-114, 16342) από την Παρασκευή 19 Ιουνίου 2020 έως την Τετάρτη 24 Ιουνίου 2020 (αποκλειστικά έως τις 11:00 π.μ.).

Η παρούσα πρόσκληση με τα συν/να παραρτήματα είναι διαθέσιμα για ελεύθερη, πλήρη, άμεση & δωρεάν ηλεκτρονική πρόσβαση α) στην διεύθυνση (URL) : www.promitheus.gov.gr  (ΚΗΜΔΗΣ) και β) σην ιστοσελίδα του Δήμου Ηλιούπολης: www.ilioupoli.gr .

Για περισσότερα πατήστε εδώ.

 

 

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ

 

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ

ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ


Ενημερώνουμε τους Δημότες και Κατοίκους της Ηλιούπολης ότι από την Δευτέρα 1η Ιουλίου 2024 και για όλη την θερινή περίοδο, δεν θα διεξάγονται τα δρομολόγια της Φοιτητικής λεωφορειακής γραμμής. Το Σεπτέμβριο θα ακολουθήσει νεότερη ανακοίνωση για την επαναλειτουργία της Φοιτητικής λεωφορειακής γραμμής.

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x