ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΙΣΘΩΣΗ ΑΚΙΝΗΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΕΓΑΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΥ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟΥ

Share on facebook
Facebook
Share on print
Εκτύπωση
Share on email
Email

Ο Δήμαρχος προκηρύσσει δημοπρασία για τη μίσθωση ακινήτου που θα χρησιμοποιηθεί για τη στέγαση του Κοινωνικού Παντοπωλείου και Κοινωνικού Φαρμακείου.

Το ακίνητο πρέπει να βρίσκεται σε ενιαία οικοδομή με συνολικό εμβαδόν τουλάχιστον 150 τ.μ. βάσει της σύστασης οριζόντιας ιδιοκτησίας, νομίμως υφισταμένων και ει δυνατόν με χώρο στάθμευσης και να βρίσκεται εντός των ορίων της πολεοδομικής ενότητας του Δήμου Ηλιούπολης, (κατά προτίμηση) ή στην περιοχή της κάτω Ηλιούπολης και πλησίον του ΜΕΤΡΟ ή κεντροβαρικά ώστε να είναι ισότιμα προσβάσιμο από όλους τους κατοίκους, με πρόσοψη σε κύρια οδό και να είναι προσβάσιμο από τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς. Θα πρέπει να υπάρχει πρόβλεψη για διαχωρισμό σε δύο διακριτούς χώρους για την λειτουργία των συστεγαζόμενων δομών, οι οποίοι πρέπει να εξασφαλίζουν την προσβασιμότητα στα άτομα με αναπηρία. Να έχει όλες τις προϋποθέσεις καταλληλότητας για την λειτουργία την οποία προορίζεται όπως επαρκή φωτισμό, αερισμό, κλιματισμό, ύδρευση, w.c. και w.c. ΜΕΑ , δυνατότητα σύνδεσης σε διαδίκτυο.

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να εκδηλώσουν ενδιαφέρον σε προθεσμία είκοσι (20) ημερών από τη δημοσίευση της διακήρυξης.

Οι προσφορές ενδιαφέροντος αποστέλλονται στην αρμόδια δημοτική υπηρεσία, στη διεύθυνση που αναφέρεται παρακάτω, και παραδίδονται στη συνέχεια στην αρμόδια επιτροπή του άρθρου 7 του ΠΔ 270/81, η οποία με επιτόπιο έρευνα, κρίνει περί της καταλληλότητας των προσφερομένων ακινήτων και περί του αν ταύτα πληρούν τους όρους της οικείας διακηρύξεως, συντασσομένης σχετικής εκθέσεως, εντός δέκα (10) ημερών από της λήψεως των προσφορών. Οι λόγοι αποκλεισμού ακινήτου τινός αιτιολογούνται επαρκώς στην έκθεση.

Πληροφορίες και αντίγραφα της διακήρυξης της δημοπρασίας παρέχονται τις ημέρες Δευτέρα- Τρίτη και ώρες 10:00πμ.- 12:30μμ.,από το γραφείο Τμήμα Προστασίας και Προαγωγής της Δημόσιας Υγείας του Δήμου Ηλιούπολης.

Αρμόδιοι : κ. Γκούμας Λεωνίδας και κα. Μπούρα Ευφροσύνη

Διεύθυνση: Λεωφ. Σοφοκλή Βενιζέλου 112. Τηλέφωνα : 210 9970115 / 9970020

 

Ο Δήμαρχος

 

Γεώργιος Χατζηδάκης

ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ


Ενημερώνουμε τους Δημότες και Κατοίκους της Ηλιούπολης ότι από την Δευτέρα 1η Ιουλίου 2024 και για όλη την θερινή περίοδο, δεν θα διεξάγονται τα δρομολόγια της Φοιτητικής λεωφορειακής γραμμής. Το Σεπτέμβριο θα ακολουθήσει νεότερη ανακοίνωση για την επαναλειτουργία της Φοιτητικής λεωφορειακής γραμμής.

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x