ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ ΠΛΗΓΕΝΤΕΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

Share on facebook
Facebook
Share on print
Εκτύπωση
Share on email
Email

Ο Δήμος Ηλιούπολης σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής συμμετέχει την Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2020 στην δράση,

που θα γίνει στην πλατεία Φλέμιγκ, από τις 10:00 έως τις 14:00, για την συγκέντρωση τροφίμων μακράς διάρκειας, ειδών ατομικής υγιεινής και κλινοσκεπασμάτων για τους πλημμυροπαθείς της Καρδίτσας και άλλων περιοχών της Θεσσαλίας.

Οι μεγάλες καταστροφές στη Καρδίτσα άφησαν συνανθρώπους μας χωρίς τα αναγκαία, αλλά Όλοι Μαζί Μπορούμε να τους βοηθήσουμε, σε αυτές τις δύσκολες ώρες.

 

Αντιδήμαρχος Εθελοντισμού, Ιωάννα Σκλαβενίτη

Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Ιωάννης Πούλος

ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ


Ενημερώνουμε τους Δημότες και Κατοίκους της Ηλιούπολης ότι σήμερα Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2025, το δρομολόγιο της γραμμής 3 της Δημοτικής Συγκοινωνίας, δεν θα πραγματοποιηθεί λόγω τεχνικής βλάβης. Θα ακολουθήσει νεότερη ανακοίνωση σχετικά με την αποκατάσταση της βλάβης και τον επαναπρογραμματισμό των δρομολογίων της Γραμμής 3.

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x