ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟ «ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΟ ΑΓΑΠΗΣ» ΤΟΥ ΧΑΜΟΓΕΛΟΥ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ

Share on facebook
Facebook
Share on print
Εκτύπωση
Share on email
Email

Με την υποστήριξη του Δήμου Ηλιούπολης, «Το Χαμόγελο του Παιδιού» προσκαλεί στο «Οδοιπορικό Αγάπης», που θα πραγματοποιήσει με την «Κινητή Μονάδα Στήριξης και Ενημέρωσης» στην Κεντρική Πλατεία Εθνικής Αντιστάσεως στην Ηλιούπολη από 25 έως 27/9/2020 και ώρες από 9.00 έως 18.00.

Μικροί και μεγάλοι θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για το ευρύ φάσμα των δράσεων του Οργανισμού, να διαλέξουν ανάμεσα σε μια μεγάλη ποικιλία σχολικών και άλλων ειδών και παράλληλα να βάλουν «το δικό τους σποράκι ζεστασιάς, αγάπης, ελπίδας».

Στη δράση αυτή ο επισκέπτης μπορεί να βρει μια μεγάλη συλλογή από τετράδια, μπλοκ ζωγραφικής, μολύβια, γόμες, στυλό, μαρκαδόρους, ξυλομπογιές, κηρομπογιές, πλαστελίνες, παγουρίνο, φαγητοδοχεία, λογοτυπημένα είδη του Οργανισμού (μπουκάλια, ποτήρια, κούπες), είδη bebe, πετσέτες κι άλλα πολλά, πάντα σε προσιτές τιμές.

Όλα τα έσοδα από το Βazaar, θα διατεθούν για τη θέρμανση των 5 Σπιτιών του «Χαμόγελου του παιδιού» στην Αττική (Περιστέρι, Μοσχάτο, Μαρούσι, Μελίσσια, Καρέας).

Θα τηρηθούν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα προστασίας και οι κανόνες υγιεινής, για την ασφάλεια όλων.

 

 

Αντιδήμαρχος Εθελοντισμού

 

Ιωάννα Σκλαβενίτη

ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ


Ενημερώνουμε τους Δημότες και Κατοίκους της Ηλιούπολης ότι από την Δευτέρα 1η Ιουλίου 2024 και για όλη την θερινή περίοδο, δεν θα διεξάγονται τα δρομολόγια της Φοιτητικής λεωφορειακής γραμμής. Το Σεπτέμβριο θα ακολουθήσει νεότερη ανακοίνωση για την επαναλειτουργία της Φοιτητικής λεωφορειακής γραμμής.

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x