ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ

Share on facebook
Facebook
Share on print
Εκτύπωση
Share on email
Email

Αγαπητοί δημότες,
Η «Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία» είναι μια σημαντική υπενθύμιση σε όλους μας πως η αξιοπρέπεια και η ευημερία είναι δικαίωμα όλων και οφείλουμε να πράξουμε ακόμα πολλά ως κοινωνία & πολιτεία προκειμένου να γίνει αυτό μια καθολική πραγματικότητα.

Η 3η Δεκεμβρίου καθιερώθηκε από τον Ο.Η.Ε, ως Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων Με Αναπηρία, με στόχο να προωθηθεί η κατανόηση σε θέματα αναπηρίας αλλά και η κινητοποίηση υπέρ των δικαιωμάτων αξιοπρέπειας και ευημερίας των ατόμων με αναπηρία.

Ως Δήμαρχος Ηλιούπολης επιθυμώ να διαμορφώσουμε μια πόλη προσβάσιμη σε όλους. Η πρόσφατη τοποθέτηση “έξυπνων αισθητήρων” που ανιχνεύουν σε πραγματικό χρόνο εάν κάποιος έχει σταθμεύσει παράνομα σε θέσεις ΑΜΕΑ με άμεση επέμβαση της Δημοτικής Αστυνομίας, η αποκατάσταση όδευσης τυφλών σε περίπτερα και πεζοδρόμια της πόλης, η μαζική απομάκρυνση εγκαταλειμμένων αυτοκινήτων και άλλες δράσεις που έχουν γίνει είναι τα πρώτα βήματα σε μια ακολουθία δράσεων και επεμβάσεων για να αλλάξουμε την πόλη μας.

Για μια Ηλιούπολη προσβάσιμη από όλους, για μια κοινωνία ισότητας προς όλους.

Γιώργος Χατζηδάκης

Δήμαρχος Ηλιούπολης

ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ


Ενημερώνουμε τους Δημότες και Κατοίκους της Ηλιούπολης ότι από την Δευτέρα 1η Ιουλίου 2024 και για όλη την θερινή περίοδο, δεν θα διεξάγονται τα δρομολόγια της Φοιτητικής λεωφορειακής γραμμής. Το Σεπτέμβριο θα ακολουθήσει νεότερη ανακοίνωση για την επαναλειτουργία της Φοιτητικής λεωφορειακής γραμμής.

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x