ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΑΓΑΠΗΣ

Share on facebook
Facebook
Share on print
Εκτύπωση
Share on email
Email

Αγαπητοί συνδημότες,
Με αφορμή τη σημερινή ημέρα θα ήθελα να μοιραστώ λίγες σκέψεις μαζί σας για την δύσκολη κατάσταση που διανύουμε σήμερα λόγω της πανδημίας. Ανέκαθεν τα Χριστούγεννα αποτελούσαν μια ευκαιρία να γιορτάσουμε την αγάπη, να έρθουμε κοντά με όσους αγαπάμε, να αγκαλιαστούμε και να μοιραστούμε μοναδικές στιγμές.

Η ιδιαίτερη εμπειρία που ζούμε φέτος, προκειμένου να προστατευτεί η υγεία μας, μας στέρησε την ανθρώπινη επαφή που όλοι τόσο χρειαζόμαστε και δεν μας επέτρεψε να μοιράσουμε την αγάπη μας έτσι όπως γνωρίζαμε μέχρι σήμερα.

Τα φετινά Χριστούγεννα δεν αποτελούν εξαίρεση σε αυτές τις νέες συνήθειες και οφείλουμε όλοι να μείνουμε πιστοί στα μέτρα υγειονομικής προστασίας. Ωστόσο δεν πρέπει να ξεχνάμε πως φέτος είναι πιο απαραίτητο από ποτέ να δείξουμε την αγάπη μας καθώς όλοι βιώνουμε σε ένα βαθμό την μοναξιά της απομόνωσης.

Ας δείξουμε λοιπόν την αγάπη μας από απόσταση!
Ας εκμεταλλευτούμε τις ξεχωριστές δυνατότητες που μας δίνει η τεχνολογία προκειμένου να πούμε στα αγαπημένα μας πρόσωπα πόσο τα αγαπάμε.

Ελπίζω και εύχομαι η νέα χρονιά και η διάθεση ενός επιτυχημένου εμβολίου, να μας επιτρέψει να επιστρέψουμε σταδιακά στις παλιές μας συνήθειες εκδήλωσης αγάπης.

Μέχρι τότε, συνεχίζουμε να προστατεύουμε όσους αγαπάμε, αγαπώντας τους υπεύθυνα από απόσταση.

Γιώργος Χατζηδάκης

Δήμαρχος Ηλιούπολης

ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ


Ενημερώνουμε τους Δημότες και Κατοίκους της Ηλιούπολης ότι από την Δευτέρα 1η Ιουλίου 2024 και για όλη την θερινή περίοδο, δεν θα διεξάγονται τα δρομολόγια της Φοιτητικής λεωφορειακής γραμμής. Το Σεπτέμβριο θα ακολουθήσει νεότερη ανακοίνωση για την επαναλειτουργία της Φοιτητικής λεωφορειακής γραμμής.

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x