ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΕΤΙΝΕΣ ΓΙΟΡΤΙΝΕΣ ΜΕΡΕΣ

Share on facebook
Facebook
Share on print
Εκτύπωση
Share on email
Email

Αγαπητοί συμπολίτες,

Οι φετινές γιορτινές μέρες μας βρίσκουν σε μια ιδιαίτερη κατάσταση εξαιτίας των περιορισμών αλλά με ισχυρή επιθυμία να τις βιώσουμε με αγάπη, ελπίδα και αισιοδοξία ότι ο καινούργιος χρόνος θα φέρει για όλους μας καλύτερες μέρες.

Η πόλη μας καλύτερα φωτισμένη και στολισμένη, θα περάσει αυτή τη δύσκολη περίοδο χωρίς τις παραδοσιακές, ψυχαγωγικές, μουσικές και εκκλησιαστικές εκδηλώσεις και με την τήρηση των μέτρων που θα μας κρατήσουν ασφαλείς και υγιείς.

Ας αξιοποιήσουμε την ευκαιρία να περάσουμε χρόνο μαζί με τους αγαπημένους μας, να τηρήσουμε μαζί τα ήδη και τα έθιμα της πατρίδας μας, να δείξουμε την αλληλεγγύη μας στους συνανθρώπους μας με πράξεις αγάπης και να ζεστάνουμε την ψυχή μας με το πνεύμα των Χριστουγέννων για ένα καλύτερο κόσμο με ειρήνη και ευτυχία.

Χρόνια Πολλά, χρόνια καλά, Καλά Χριστούγεννα και καλή χρονιά!

 

 

 

 

 

Γιώργος Χατζηδάκης

Δήμαρχος Ηλιούπολης

ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ


Ενημερώνουμε τους Δημότες και Κατοίκους της Ηλιούπολης ότι από την Δευτέρα 1η Ιουλίου 2024 και για όλη την θερινή περίοδο, δεν θα διεξάγονται τα δρομολόγια της Φοιτητικής λεωφορειακής γραμμής. Το Σεπτέμβριο θα ακολουθήσει νεότερη ανακοίνωση για την επαναλειτουργία της Φοιτητικής λεωφορειακής γραμμής.

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x