ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΥΓΕΙΑΣ, 7 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

Share on facebook
Facebook
Share on print
Εκτύπωση
Share on email
Email

Αγαπητοί συνδημότες,
Η Παγκόσμια Ημέρα Υγείας είναι μια εξαιρετική ευκαιρία για να ευχαριστήσουμε εκείνους που καθημερινά δίνουν έναν ηρωικό αγώνα απέναντι στην πανδημία.

Θα ήθελα να συγχαρώ εκ μέρους του Δήμου μας το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της χώρας, που εδώ και ενάμιση χρόνο δοκιμάζεται καθημερινά δίνοντας τη μάχη με τον κορωνοϊό, μαζί με όλους τους εργαζόμενους που συμβάλλουν σ’ αυτήν την προσπάθεια, ως αφανείς ήρωες της εποχής μας.

Για άλλη μια φορά θα ήθελα να τονίσω ότι όλοι μας και ιδιαίτερα οι εργαζόμενοι του Δήμου μας θα πρέπει να τηρούμε τους κανόνες υγειονομικής προστασίας, για την ασφάλεια τη δική μας αλλά και των άλλων και να συνδράμουμε κατά αυτόν τον τρόπο στην μείωση της πίεσης που βιώνουν οι υγειονομικοί και το Σύστημα Υγείας.

Ταυτόχρονα με αφορμή την σημερινή ημέρα, θα ήθελα για μια ακόμα φορά να επισημάνω την θέση μας για καλύτερη & δωρεάν δημόσια υγεία για όλους!

Η πρωτοφανής υγειονομική κρίση απέδειξε περίτρανα πως ακόμα και τα πιο προηγμένα συστήματα δημόσιας υγείας παγκοσμίως λύγισαν υπό την πίεση της πανδημίας και ακόμα δοκιμάζονται, τόσο σε επίπεδο υλικοτεχνικών υποδομών όσο και ανθρωπίνων πόρων.

Είναι χρέος της πολιτείας να μεριμνήσει ώστε το Εθνικό Σύστημα Υγείας να στηριχτεί και να αναβαθμιστεί ριζικά, ώστε να μπορεί να ανταποκριθεί γρήγορα και αποτελεσματικά.

Καλύτερη υγεία σημαίνει καλύτερη ζωή και όλοι έχουμε δικαίωμα σε αυτήν.

 

 

Γιώργος Χατζηδάκης

Δήμαρχος Ηλιούπολης

ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ


Ενημερώνουμε τους Δημότες και Κατοίκους της Ηλιούπολης ότι από την Δευτέρα 1η Ιουλίου 2024 και για όλη την θερινή περίοδο, δεν θα διεξάγονται τα δρομολόγια της Φοιτητικής λεωφορειακής γραμμής. Το Σεπτέμβριο θα ακολουθήσει νεότερη ανακοίνωση για την επαναλειτουργία της Φοιτητικής λεωφορειακής γραμμής.

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x