ΠΑΣΧΑΛΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ

Share on facebook
Facebook
Share on print
Εκτύπωση
Share on email
Email

Είναι αξιοσημείωτη η προσφορά γενικά των επιχειρήσεων της πόλης μας στο Κοινωνικό Παντοπωλείο, που εντείνεται ιδιαίτερα αυτές της Άγιες Ημέρες.

Φέτος αξιοσημείωτη ήταν η προσφορά 4,5 τόνων τροφίμων από την «Φρουταγορά-Κρεαταγορά Ηλιούπολης» με την πρωτοβουλία της κας Παναγιώτας Τοπακιτζιάν και του κ. Μιχάλη Τοπακιτζιάν, που εκτός από την δική τους συμμετοχή κινητοποίησαν και εταιρείες που συνεργάζονται, με αποτέλεσμα να συγκεντρωθεί και να παραδοθεί μια πολύ μεγάλη ποσότητα τροφίμων στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου μας.

Συγκεκριμένα προσφέρθηκαν 2.500 κιλά διαφόρων λαχανικών (Πατάτες, Κρεμμύδια, Μήλα, Αχλάδια, Αγγούρια, Λάχανα, Καρότα), 525 λίτρα ελαιόλαδου, 100 κιλά ελληνικού καφέ, 400 κιλά φακές, 880 πακέτα μπισκότα (250 κιλά) και 700 κιλά κατεψυγμένα κρέατα (σουβλάκια χοιρινά-κοτόπουλου και κεμπάπ).

Ευχαριστούμε τις παρακάτω εταιρείες, για την κοινωνική ευθύνη που επέδειξαν με την προσφορά τους:

1. «Φρουταγορά και Κρεαταγορά Ηλιούπολης», με την σύμπραξη του κ. Μιχάλη Τοπακιτζιάν και της κας Παναγιώτας Τοπακιτζιάν.
2. «Καραντινός Α.Ε.», με την σύμπραξη του κ. Αθανασόπουλου Κων/νου και κ. Γεράσιμου Καραντινού.
3. «Sens Creation», με την σύμπραξη του κ. Παλιεράκη Κων/νου.
4. «Elbisco».
5. «OK Bread and Pastry».
6. «Elvida Foods».

Με την εξαιρετική συνεργασία αιρετών, εθελοντών και εργαζομένων του Δήμου, η ποσότητα αυτή ανασυσκευάστηκε και παραδόθηκε σχεδόν αυθημερόν στους δικαιούχους του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

Ο Δήμος Ηλιούπολης ενθαρρύνει τις επιχειρήσεις της πόλης να ενισχύουν σταθερά το έργο του Κοινωνικού Παντοπωλείου, που συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο και τον Προϋπολογισμό του Δήμου.

Η κοινωνική ευαισθησία και το πνεύμα αλληλεγγύης εδραιώνεται στην πόλη μας, χάρη στη συνεργασία Δήμου και τοπικών επιχειρήσεων.

Γραφείο Τύπου

Δήμου Ηλιούπολης

ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ


Ενημερώνουμε τους Δημότες και Κατοίκους της Ηλιούπολης ότι από την Δευτέρα 1η Ιουλίου 2024 και για όλη την θερινή περίοδο, δεν θα διεξάγονται τα δρομολόγια της Φοιτητικής λεωφορειακής γραμμής. Το Σεπτέμβριο θα ακολουθήσει νεότερη ανακοίνωση για την επαναλειτουργία της Φοιτητικής λεωφορειακής γραμμής.

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x