RAPID TEST ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ

Share on facebook
Facebook
Share on print
Εκτύπωση
Share on email
Email

Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών, σε συνεργασία με την περιφέρεια Αττικής και τον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών, ξεκίνησε πρόγραμμα διεξαγωγής «rapid test» σε όλες τις επιχειρήσεις του νομού Αττικής και στον Δήμο Ηλιούπολης.

Όλοι οι επιχειρηματίες και οι ελεύθεροι επαγγελματίες της πόλης μπορούν να επωφεληθούν από την δράση αυτή καθώς επίσης οι εργαζόμενοι και τα μέλη της οικογενείας τους.

Η δράση αυτή συμβάλει στη μείωση της μετάδοση της διασποράς του κορωνοϊού και στην τόνωση της επιχειρηματικότητας και η διαδικασία συμμετοχής είναι απλή.

Στην σελίδα του Επαγγελματικού Επιμελητήριου Αθηνών, « www.eea.gr » υπάρχει ειδική πλατφόρμα για την επιλογή ενός από τα τέσσερα σημεία της Αττικής όπου υπάρχουν οι κινητές μονάδες στις οποίες θα παρευρίσκονται ιατροί, νοσηλευτές και ψυχολόγοι του Κέντρου Επιχειρήσεων της Περιφέρειας Αττικής και του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών.

Στην περίπτωση που κάποιος βρεθεί θετικός στο rapid test γίνεται αμέσως και το μοριακό για την επιβεβαίωση.

Για την απευθείας συμμετοχή στη δράση αυτή επιλέξτε τον παρακάτω σύνδεσμο ή πατήστε εδώ:

https://www.eea.gr/arthra-eea/dorean-rapid-test-apo-to-e-e-a-se-epichirimaties-ke-eleftherous-epangelmaties-ti-prepi-na-gnorizete-gia-ti-diadikasia-2/

 

 

Γραφείο Τύπου

Δήμου Ηλιούπολης

ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ


Ενημερώνουμε τους Δημότες και Κατοίκους της Ηλιούπολης ότι από την Δευτέρα 1η Ιουλίου 2024 και για όλη την θερινή περίοδο, δεν θα διεξάγονται τα δρομολόγια της Φοιτητικής λεωφορειακής γραμμής. Το Σεπτέμβριο θα ακολουθήσει νεότερη ανακοίνωση για την επαναλειτουργία της Φοιτητικής λεωφορειακής γραμμής.

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x