ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ, ΣΤΙΣ 24 ΜΑΪΟΥ2021, ΗΜΕΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΩΡΑ 11:00Π.Μ.

Share on facebook
Facebook
Share on print
Εκτύπωση
Share on email
Email

Σας προσκαλούμε σε έκτακτη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής, που θα πραγματοποιηθεί στις 24 Μαΐου 2021, ημέρα Δευτέρα και ώρα 11:00 π.μ.

σύμφωνα με τo άρθρο75 του Ν. 3852/2010 όπως αντικαταστάθηκε με το άρθρο 77 του Ν.4555/18,βάσει της υπ’ αριθ. ΔΙΔΑΔ.Φ.69/161/οικ.8599/17.05.2021 εγκύκλιο του Υπουργείου Εσωτερικών, με τη διαδικασία της τηλεδιάσκεψης λόγω εκτάκτων αναγκών,

με θέματα:

1. Έγκριση πρακτικού Επιτροπής διερεύνησης τιμών για την υποβολή πρότασης χρηματοδότησης στην Πρόσκληση ΑΤ08 «Ψηφιακή Σύγκλιση»
2. Έγκριση πρακτικού Επιτροπής διερεύνησης τιμών στο Πρόγραμμα Ανάπτυξης και Αλληλεγγύης για την Τοπική Αυτοδιοίκηση «Α.ΤΡΙΤΣΗΣ» στον άξονα προτεραιότητας ΑΤ12 με τίτλο «Περιβάλλον Ηλεκτροκίνησης στους Δήμους»
3. Έγκριση μελέτης, καθορισμός τρόπου εκτέλεσης και όρων διαγωνισμού για την «Προμήθεια Ηλεκτρικών Οχημάτων και των συνοδών Σταθμών Φόρτισης στο Δήμο Ηλιούπολης»(Α.Μ.17/2021)
4. Αποδοχή των όρων συμμετοχής και έγκριση υποβολής αιτήματος ένταξης του Δήμου στην Πρόσκληση ΑΤ12 του Προγράμματος «Α.ΤΡΙΤΣΗΣ”με τίτλο «Δράσεις Ηλεκτροκίνησης στους Δήμους»
5. Έγκριση μελέτης, καθορισμός όρων διαγωνισμού και τρόπου εκτέλεσης για την Ανάπτυξη εφαρμογών με τη χρήση καινοτόμων τεχνολογικών εργαλείων και τεχνολογιών επαυξημένης και εικονικής πραγματικότητας (AR&VR) βιωματικής εμπειρίας και προμήθεια διαδραστικού εξοπλισμού για την ανάδειξη και αξιοποίηση του πολιτιστικού αποθέματος για το υποέργο 2 της αίτησης του Δήμου μας για το Ιστορικό & Βιωματικό Εργαστήρι Ηλιούπολης στα πλαίσια της Πρόσκλησης ΑΤ14 του Προγράμματος «Α. ΤΡΙΤΣΗΣ» με τίτλο «Ελλάδα 1821 – Ελλάδα 2021»
6. Αποδοχή των όρων της χρηματοδότησης και έγκριση υποβολής αιτήματος ένταξης του Δήμου στα πλαίσια της Πρόσκλησης ΑΤ14 του Προγράμματος «Α. ΤΡΙΤΣΗΣ»με τίτλο «Ελλάδα 1821 – Ελλάδα 2021» για το «Ιστορικό & Βιωματικό Εργαστήρι Ηλιούπολης»
7. Έγκριση φακέλου Δημοσίας σύμβασης για Ανοικτό Αρχιτεκτονικό διαγωνισμό(μιας κατηγορίας, προσχεδίων, ενός σταδίου) και ανάθεση μελέτης όλων των κατηγοριών για το έργο «Προσθήκη κτιριακών δομών στο υπάρχον σχολικό συγκρότημα του 4ου Γενικού Λυκείου – 4ου Γυμνασίου – 7ου & 21ου Δημοτικών σχολείων και δημιουργία νέου 2θέσιου Νηπιαγωγείου στο Ο.Τ. 60 του Δήμου Ηλιούπολης» στο πλαίσιο της Πρόσκλησης ΑΤ9 «Αντώνης Τρίτσης»
8. Αποδοχή των όρων συμμετοχής και έγκριση υποβολής αιτήματος ένταξης του Δήμου στην Πρόσκληση ΑΤ09 του Προγράμματος «Αντώνης Τρίτσης» με τίτλο «Ωρίμανση έργων και δράσεων για την υλοποίηση του Προγράμματος»

 

Ο Πρόεδρος
της Οικονομικής Επιτροπής

Απόστολος Στασινόπουλος

ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ


Ενημερώνουμε τους Δημότες και Κατοίκους της Ηλιούπολης ότι από την Δευτέρα 1η Ιουλίου 2024 και για όλη την θερινή περίοδο, δεν θα διεξάγονται τα δρομολόγια της Φοιτητικής λεωφορειακής γραμμής. Το Σεπτέμβριο θα ακολουθήσει νεότερη ανακοίνωση για την επαναλειτουργία της Φοιτητικής λεωφορειακής γραμμής.

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x