ΟΙ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ 2021 ΣΤΟΝ ΔΗΜΟΣ ΜΑΣ

Share on facebook
Facebook
Share on print
Εκτύπωση
Share on email
Email

Τη Δευτέρα για την Γενική Εκπαίδευση και την Τρίτη για την Τεχνική αρχίζουν οι Πανελλήνιες Εξετάσεις.

Ο Δήμος μας , όπως έχει ήδη ανακοινωθεί, ετοίμασε έγκαιρα τα σχολεία μας, ώστε οι εξετάσεις να διεξαχθούν, όσον αφορά τον Δήμο, με τον καλύτερο τρόπο, λαμβάνοντας όλα τα μέτρα και έχοντας εξασφαλίσει τη συνδρομή όλων των παραγόντων (Αστυνομικών, Υγειονομικών κ.α.) για την άψογη διεξαγωγή τους.

Έτσι, εκτός των άλλων, βάφτηκαν αίθουσες εξετάσεων, εκ των οποίων Δέκα (10) στο ΕΠΑΛ, τοποθετήθηκαν ψύκτες σε όσα σχολεία ζήτησαν, έγινε στο ΕΠΑΛ αλλαγή υαλοπινάκων και τοποθετήθηκαν σιδερένια πλέγματα στα παράθυρα για την αποφυγή βανδαλισμών, ενώ αντικαταστάθηκε και το Τηλεφωνικό Κέντρο του σχολείου.

Ο Δήμαρχος της πόλης κ. Γιώργος Χατζηδάκης επιθυμώντας να δείξει την ευαισθησία του για την Τεχνική Εκπαίδευση, επισκέφτηκε σήμερα το ΕΠΑΛ μαζί με την Αντιδήμαρχο Παιδείας κ. Αικατερίνη Χωματά και την Πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Ευαγγελία Αντωνίου για να ευχηθεί σε καθηγητές, μαθητές και γονείς καλή δύναμη και επιτυχία στο σκοπό τους.

Με την ευκαιρία, υπενθυμίζεται ότι ψυχολογική στήριξη κατά τη διάρκεια των εξετάσεων εκτός των υπηρεσιών του Δήμου παρέχεται από την Περιφέρεια Αττικής, Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης στη Γραμμή για θέματα Πανελλαδικών Εξετάσεων 210-7514291, από τις 14.00 έως τις 17.00 και στη Γραμμή του 2ου ΚΕΣΥ , Υμηττού 239, 210-7568137, από τις 14.00 έως τις 17.00.

ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ


Ενημερώνουμε τους Δημότες και Κατοίκους της Ηλιούπολης ότι από την Δευτέρα 1η Ιουλίου 2024 και για όλη την θερινή περίοδο, δεν θα διεξάγονται τα δρομολόγια της Φοιτητικής λεωφορειακής γραμμής. Το Σεπτέμβριο θα ακολουθήσει νεότερη ανακοίνωση για την επαναλειτουργία της Φοιτητικής λεωφορειακής γραμμής.

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x