ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Share on facebook
Facebook
Share on print
Εκτύπωση
Share on email
Email

ΚΛΕΙΣΤΑ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ ΑΥΡΙΟ 15/10/2021:
ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΑ ΑΓΩΓΗΣ (ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ), ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΑ, ΔΗΜΟΤΙΚΑ, ΓΥΜΝΑΣΙΑ ΚΑΙ ΛΥΚΕΙΑ.

Με απόφαση του Δημάρχου Ηλιούπολης Γιώργου Χατζηδάκη κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία της Ηλιούπολης, όλων των βαθμίδων Εκπαίδευσης, αύριο 15 Οκτωβρίου 2021 και για όσο θα διαρκέσουν τα ακραία καιρικά φαινόμενα.
Κλειστές επίσης θα παραμείνουν από σήμερα όλες οι ανοιχτές αθλητικές εγκαταστάσεις του ΠΑΟΔΗΛ, Κολυμβητήριο, Χαλικάκι, κλπ, καθώς και τα “Μουσικά Εργαστήρια” και τα “Εργαστήρια Τέχνης”.

Ο Δήμαρχος τόνισε ότι:
«Αυτό που προέχει είναι η ασφάλεια των παιδιών και της εκπαιδευτικής κοινότητας και φυσικά όλων των μας. Ως Δήμος έχουμε λάβει κάθε μέτρο για να είναι λειτουργικές και ασφαλείς οι σχολικές και δημοτικές υποδομές και τα τεχνικά συνεργεία μας – πάντα σε επιφυλακή – αντιμετωπίζει άμεσα όσα έκτακτα προβλήματα δημιουργούνται εξαιτίας της σφοδρής βροχόπτωσης.

Γραφείο Τύπου

Δήμου Ηλιούπολης

ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ


Ενημερώνουμε τους Δημότες και Κατοίκους της Ηλιούπολης ότι από την Δευτέρα 1η Ιουλίου 2024 και για όλη την θερινή περίοδο, δεν θα διεξάγονται τα δρομολόγια της Φοιτητικής λεωφορειακής γραμμής. Το Σεπτέμβριο θα ακολουθήσει νεότερη ανακοίνωση για την επαναλειτουργία της Φοιτητικής λεωφορειακής γραμμής.

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x