ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ ΠΦΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΑΘΛΗΣΗΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ 2021-2022

Share on facebook
Facebook
Share on print
Εκτύπωση
Share on email
Email
Το ΝΠΔΔ «Πολιτιστικός Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Ηλιούπολης (Π.Α.Ο.Δ.ΗΛ) – Γρηγόρης Γρηγορίου ανακοινώνει την πρόσληψη τεσσάρων (4) ΠΤΥΧΙΟΥΧΩΝ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ με σύμβαση εργασίας Ιδιωτικού  Δικαίου Ορισμένου Χρόνου, διάρκειας έως 8 μηνών, για τα Προγράμματα Άθλησης για Όλους περιόδου 2021-2022.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν την αίτηση καθώς και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή στο Τμήμα Αθλητισμού (υπόψη κ. Βάσσου & κ. Φραγκιαδάκη) του ΝΠΔΔ «ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΔΗΜΟΥ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ (Π.Α.Ο.Δ.ΗΛ.) – ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ταχ. Δ/νση Μεσσηνίας 26 και Δαμασκηνού τ.κ 16342 Ηλιούπολη (Δημοτικό Κολυμβητήριο Ηλιούπολης), εντός δέκα (10) εργάσιμων ημερών  αρχομένης από την επομένη της δημοσίευσης της παρούσας ανακοίνωσης και συγκεκριμένα από 15/12/2021 έως και 28/12/2021.
Για περισσότερα, πατήστε παρακάτω:

ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ


Ενημερώνουμε τους Δημότες και Κατοίκους της Ηλιούπολης ότι από την Δευτέρα 1η Ιουλίου 2024 και για όλη την θερινή περίοδο, δεν θα διεξάγονται τα δρομολόγια της Φοιτητικής λεωφορειακής γραμμής. Το Σεπτέμβριο θα ακολουθήσει νεότερη ανακοίνωση για την επαναλειτουργία της Φοιτητικής λεωφορειακής γραμμής.

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x