ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΑΣΚΗΣΗΣ, ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΔΩΔΕΚΑ (12) ΜΗΝΩΝ, ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ/ΑΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ

Share on facebook
Facebook
Share on print
Εκτύπωση
Share on email
Email

Προσκαλούμε τον υποψήφιο/α δικηγόρο, συνολικά ένα (1) άτομο, που επιθυμεί να πραγματοποιήσει μέρος της πρακτικής του άσκησης, διάρκειας δώδεκα (12) μηνών στην Νομική Υπηρεσία του Δήμου Ηλιούπολης,

να υποβάλλει την αίτηση – υπεύθυνη δήλωσή του σύμφωνα με το σχετικό υπόδειγμα (Παράρτημα Α΄) καθώς και ένα σύντομο βιογραφικό σημείωμα,

εντός 12 ημερών, δηλ από 13/1/2022 εως 24/1/2022με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στην ηλεκτρονική διεύθυνση: m.frisira@ilioupoli.gr , κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες:  09:00 π.μ. με 14:00μ.μ.

όπου στη συνέχεια θα αποσταλεί ηλεκτρονικά στον/στην υποψήφιο/α ο αριθμός πρωτοκόλλου ή με αυτοπρόσωπη παρουσία στο πρωτόκολλο του Δήμου κατά τις παραπάνω εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Για περισσότερα, πατήστε εδώ.

ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ


Ενημερώνουμε τους Δημότες και Κατοίκους της Ηλιούπολης ότι από την Δευτέρα 1η Ιουλίου 2024 και για όλη την θερινή περίοδο, δεν θα διεξάγονται τα δρομολόγια της Φοιτητικής λεωφορειακής γραμμής. Το Σεπτέμβριο θα ακολουθήσει νεότερη ανακοίνωση για την επαναλειτουργία της Φοιτητικής λεωφορειακής γραμμής.

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x