Πρόσκληση συνεδρίασης του διοικητικού συμβουλίου της πρωτοβάθμιας σχολικής επιτροπής στις 28 Νοεμβρίου 2022 ημέρα Δευτέρα και ώρα 19.30

Share on facebook
Facebook
Share on print
Εκτύπωση
Share on email
Email

Σας προσκαλούμε σε τακτική συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Ν.Π.Δ.Δ. “Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Ηλιούπολης”, που θα πραγματοποιηθεί στις 28 Νοεμβρίου 2022, ημέρα Δευτέρα και ώρα 19.30 στην αίθουσα «Κώστας Κονδύλης» του Δημαρχιακού Μεγάρου (Σοφ. Βενιζέλου 114) με θέματα ημερήσιας διάταξης:

Θέμα 1ο : «Παράταση σύμβασης για την παροχή λογιστικών και φοροτεχνικών υπηρεσιών στο Ν.Π.Δ.Δ.
Θέμα 2ο Αποδοχή επιχορήγησης (Γ΄ΚΑΤΑΝΟΜΗ ) μέσω ΚΑΠ έτους 2022 για την κάλυψη λειτουργικών δαπανών των σχολικών μονάδων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, καθώς και για την υλοποίηση του προγράμματος του Εθελοντή Σχολικού Τροχονόμου στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση.
Θέμα 3 ο : Aποδοχή συμπληρωματικής επιχορήγησης από τους Κεντρικούς Αυτοτελείς Πόρους έτους 2022 για τη κάλυψη των λειτουργικών δαπανών της «Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης».
Θέμα 4ο : Αποδοχή ή μη του πορίσματος της Επιτροπής Διακανονισμού Εμπορικών Μισθώσεων για την μείωση του μισθώματος του κυλικείου του 7ου & 21ου Δημοτικών Σχολείων Ηλιούπολης.

Θέμα 5ο : Αποδοχή ή μη του πορίσματος της Επιτροπής Διακανονισμού Εμπορικών Μισθώσεων για την μείωση του μισθώματος του κυλικείου του 11ου Δημοτικού Σχολείου Ηλιούπολης.
Θέμα 6ο : Αποδοχή αιτήματος καταστροφής / ανακύκλωσης υλικού στη σχολική μονάδα του 11ου Δημοτικού Σχολείου.
Θέμα 7Ο : Αποδοχή αιτήματος καταστροφής / ανακύκλωσης υλικού στη σχολική μονάδα του 20ου Νηπιαγωγείου Ηλιούπολης.
Θέμα 8ο : Αποδοχή αιτήματος καταστροφής / ανακύκλωσης υλικού στη σχολική μονάδα του 10ου Νηπιαγωγείου Ηλιούπολης.
Θέμα 9Ο : Αποδοχή αιτήματος καταστροφής / ανακύκλωσης υλικού στη σχολική μονάδα του 17ου Νηπιαγωγείου Ηλιούπολης.
Θέμα 10ο Εξουσιοδότηση από τα μέλη του Δ.Σ. προς τον Πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής, ώστε να προβεί σε όλες τις απαραίτητες νομικές ενέργειες για την είσπραξη του οφειλόμενου ποσού, από τον τέως μισθωτή του κυλικείου του 10ου Δ.Σ.
Θέμα 11ο : Υποβολή αιτήματος για την προμήθεια ειδών καθαριότητας & ευπρεπισμού για τις ανάγκες του Ν.Π.Δ.Δ. «Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης.
ΘΕΜΑ 12ο : Προγραμματισμός προμήθειας ειδών καθαριότητας & ευπρεπισμού για τις ανάγκες του Ν.Π.Δ.Δ. «Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και έγκριση της σχετικής δαπάνης.

Κοινοποίηση για να λάβουν γνώση και να παραστούν :
1. κ. Δήμαρχο
2. κ. Αντιδήμαρχο Παιδείας

Ο Πρόεδρος

ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ


Δεν υπάρχουν κυκλοφοριακές παρεμβάσεις.

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x