Πρώτη αποστολή στήριξης στους σεισμόπληκτους της Τουρκίας και της Συρίας

Share on facebook
Facebook
Share on print
Εκτύπωση
Share on email
Email

Το μεσημέρι του Σαββάτου ξεκίνησε η πρώτη αποστολή του Δήμου μας για τον δοκιμαζόμενο λαό της Τουρκίας και Συρίας, για να δοθεί μια μεγάλη ποσότητα από είδη πρώτης ανάγκης που συγκεντρώθηκαν από την συγκινητική προσφορά εκατοντάδων συμπολιτών μας.

“Είμαι υπερήφανος για τους συμπολίτες μου που προσφέρουν από το υστέρημά τους, τους εθελοντές και τους εργαζόμενους στον Δήμο, για την αλληλεγγύη που αποδεικνύουν για μια ακόμη φορά”, τονίζει ο Δήμαρχος Ηλιούπολης κ. Γιώργος Χατζηδάκης.

Η συγκέντρωση συνεχίζεται στο Δημαρχείο μέχρι την Παρασκευή 17/2 από τις 16.00 έως τις 20.00 με νέα λίστα αναγκών και θα ακολουθήσουν και άλλες αποστολές.

Ο Δήμος Ηλιούπολης θα βρίσκεται πάντα στο πλευρό όλων όσοι έχουν ανάγκη και χρειάζονται βοήθεια και στήριξη, όσες φορές κι αν χρειαστεί

ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ


Ενημερώνουμε τους Δημότες και Κατοίκους της Ηλιούπολης ότι από την Δευτέρα 1η Ιουλίου 2024 και για όλη την θερινή περίοδο, δεν θα διεξάγονται τα δρομολόγια της Φοιτητικής λεωφορειακής γραμμής. Το Σεπτέμβριο θα ακολουθήσει νεότερη ανακοίνωση για την επαναλειτουργία της Φοιτητικής λεωφορειακής γραμμής.

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x