Μήνυμα Δημάρχου Γιώργου Χατζηδάκη για την ανακοίνωση των βαθμολογιών στις πανελλαδικές εξετάσεις

Share on facebook
Facebook
Share on print
Εκτύπωση
Share on email
Email

Οι πανελλαδικές εξετάσεις για την εισαγωγή στις σχολές της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης αποτελούν ένα από τα σημαντικότερα γεγονότα σε κάθε σχολική χρονιά. Η ανακοίνωση των βαθμολογιών είναι η κορύφωση της αγωνίας χιλιάδων υποψηφίων και των οικογενειών τους.

Σε όσες και όσους πέτυχαν θερμά συγχαρητήρια! Η επιτυχία τους αυτή συνιστά επιβράβευση της πολύχρονης προσπάθειάς τους για την κατάκτηση της γνώσης. Μια επιτυχία που είναι αναμφίβολα προσωπική, καθώς είναι αποτέλεσμα της δικής τους εργασίας. Να έχετε καλή πρόοδο, καλή επιστημονική κατάρτιση και σταδιοδρομία!

Σε όσες και όσους δεν τα κατάφεραν, θα πρέπει να θυμούνται ότι τα όνειρα δεν σταματούν εδώ, πολλές ευχές για μια καινούργια αρχή σε ό,τι πραγματικά επιθυμείτε! Η ζωή πάντα δίνει δεύτερες και τρίτες ευκαιρίες για να καλυτερεύουμε. Αρκεί να το θέλουμε και να το προσπαθήσουμε με πίστη, υπομονή, επιμονή και μεθοδικότητα.

Ένα μεγάλο μπράβο και σε όλους τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς αυτών των παιδιών.

Καλό καλοκαίρι σε όλους, μαθητές και μαθήτριες, γονείς και δασκάλους που έδωσαν και φέτος τον καλύτερο τους εαυτό.

Γιώργος Χατζηδάκης

Δημάρχος Ηλιούπολης

ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ


Ενημερώνουμε τους Δημότες και Κατοίκους της Ηλιούπολης ότι από την Δευτέρα 1η Ιουλίου 2024 και για όλη την θερινή περίοδο, δεν θα διεξάγονται τα δρομολόγια της Φοιτητικής λεωφορειακής γραμμής. Το Σεπτέμβριο θα ακολουθήσει νεότερη ανακοίνωση για την επαναλειτουργία της Φοιτητικής λεωφορειακής γραμμής.

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x