Ξεκίνησε και φέτος έγκαιρα ο καθαρισμός των φρεατίων στην πόλη μας

Share on facebook
Facebook
Share on print
Εκτύπωση
Share on email
Email

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζεται ο καθαρισμός των φρεατίων συλλογής ομβρίων υδάτων στο Δήμο Ηλιούπολης, που ξεκίνησε στις 28 Αυγούστου 2023. 

Οι εργασίες υλοποιούνται από εξειδικευμένο συνεργείο, με προτεραιότητα σε αυτά που βρίσκονται σε σημεία όπου παρατηρούνται πλημμυρικά φαινόμενα. 

O Αντιδήμαρχος Τεχνικής Υπηρεσίας – Δόμησης κ. Κώστας Σεφτελής τονίζει ότι: «Εκτός από τον τρέχοντα προγραμματισμό, θα πραγματοποιηθούν και επαναληπτικοί καθαρισμοί όπου χρειαστεί, ώστε το δίκτυο υδροσυλλογής ομβρίων να είναι σε καλή λειτουργική κατάσταση». 

Με τον έγκαιρο προγραμματισμό και την σωστή εκτέλεση των προληπτικών καθαρισμών φρεατίων, υλοποιείται η καλύτερη δυνατή προετοιμασία του δικτύου της πόλης μας, έναντι της επερχόμενης περιόδου βροχοπτώσεων.

ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ


Ενημερώνουμε τους Δημότες και Κατοίκους της Ηλιούπολης ότι από την Δευτέρα 1η Ιουλίου 2024 και για όλη την θερινή περίοδο, δεν θα διεξάγονται τα δρομολόγια της Φοιτητικής λεωφορειακής γραμμής. Το Σεπτέμβριο θα ακολουθήσει νεότερη ανακοίνωση για την επαναλειτουργία της Φοιτητικής λεωφορειακής γραμμής.

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x