24ωρη Πανελλαδική Απεργία Α.Δ.Ε.Δ.Υ. την Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024, δεν θα πραγματοποιηθούν τα προγραμματισμένα δρομολόγια της Δημοτικής Συγκοινωνίας.  

Share on facebook
Facebook
Share on print
Εκτύπωση
Share on email
Email

Σας ενημερώνουμε ότι λόγω της συμμετοχής της ΠΟΕ-ΟΤΑ στην 24ωρη Πανελλαδική Απεργία που έχει προκηρύξει η Α.Δ.Ε.Δ.Υ. , την Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024, δεν θα πραγματοποιηθούν τα προγραμματισμένα δρομολόγια της Δημοτικής Συγκοινωνίας.  

Θα θέλαμε να παρακαλέσουμε τους Δημότες και Κατοίκους λόγω της ενδεχόμενης συμμετοχής ορισμένων εργαζομένων καθαριότητας στην επικείμενη απεργία, όπως κρατήσουν για την Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024 τα απορρίμματά τους για την καλύτερη διαχείριση του όγκου των σκουπιδιών.

ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ


Ενημερώνουμε τους δημότες και κατοίκους Ηλιούπολης ότι διακόπτεται η λειτουργία της Δημοτικής Συγκοινωνίας την περίοδο των Εορτών από σήμερα Δευτέρα 14 Απριλίου έως την Κυριακή 27 Απριλίου 2025 Το πρόγραμμα της Δημοτικής Συγκοινωνίας θα επαναλειτουργήσει κανονικά αμέσως μετά την εορταστική περίοδο.

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x