Ο Δήμος Ηλιούπολης και η Ένωση Καλλιτεχνών & Λογοτεχνών Ηλιούπολης «το Εργαστήρι» έχουν την τιμή να σας προσκαλέσουν στην Ατομική Έκθεση Ζωγραφικής

Share on facebook
Facebook
Share on print
Εκτύπωση
Share on email
Email

«ΟΝΕΙΡΑ/DREAMS»

Της Εύας Καραμπά

που θα διεξαχθεί στο Εκθεσιακό Κέντρο του Δήμου Ηλιούπολης (Λεωφόρο Ειρήνης 14-16 και Αλκιβιάδου στην πλατεία Φλέμινγκ) από την Τρίτη 19 έως την Δευτέρα 25 Μαρτίου 2024.

H Εύα Καραμπά παρουσιάζει την πρώτη της ατομική έκθεση με τίτλο «Όνειρα». Πρόκειται για ζωγραφικά έργα, κυρίως ακουαρέλες, έργα με σμάλτο σε πλεξιγκλάς και επιζωγραφισμένα αντικείμενα. 

Ο Πάνος Χαραλάμπους, εικαστικός, ομότιμος Καθηγητής ΑΣΚΤ, σημειώνει ότι η Εύα Καραμπά από νωρίς εκδήλωσε ένα έντονο ενδιαφέρον για τη ζωγραφική, ένα ενδιαφέρον αμείωτο μέχρι σήμερα. Απ’ τις διάφορες περιοχές της τέχνης αντλεί στοιχεία: μυθικές φιγούρες, ζωομορφικές, από τις παραδόσεις της Αφρικής, της Ασίας, μοτίβα απ’ τον λαϊκό πολιτισμό μας, τον πολιτισμό της Μεσογείου, από έναν πρώιμο ιμπρεσιονισμό και έναν έκδηλο Φωβισμό ( φωβ= άγριο ζώο). Συν τω χρόνω κατέκτησε μια προσωπική γραφή, με χαρακτηριστικά την διαχρωμία, την διαφάνεια, την έλλειψη αυστηρής γεωμετρίας προς χάριν της εκφραστικότητας. Έναν ρομαντισμό της εικόνας, μια ονειροφαντασία. 

Η Eύα Καραμπά γεννήθηκε στην Κωνσταντινούπολη αποφοίτησε από τη Γερμανική Σχολή Aθηνών (DSA) και σπούδασε διακοσμητική στη Σχολή Δοξιάδη. Έχει συμμετάσχει σε ομαδικές εκθέσεις το διάστημα 2000-2024.  

Εγκαίνια

Τετάρτη, 20 Μαρτίου 2024, Ώρα : 18:00- 21:00

Καθημερινά 10:00-13:00 και 17:30-21:00

 

Για πληροφορίες καλέστε στο: 2109969629 ή επισκεφθείτε το site του Δήμου Ηλιούπολης www.ilioupoli.gr

ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ


Ενημερώνουμε τους Δημότες και Κατοίκους της Ηλιούπολης ότι από την Δευτέρα 1η Ιουλίου 2024 και για όλη την θερινή περίοδο, δεν θα διεξάγονται τα δρομολόγια της Φοιτητικής λεωφορειακής γραμμής. Το Σεπτέμβριο θα ακολουθήσει νεότερη ανακοίνωση για την επαναλειτουργία της Φοιτητικής λεωφορειακής γραμμής.

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x