«ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΟ ΒΟΥΝΟ» ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ

Share on facebook
Facebook
Share on print
Εκτύπωση
Share on email
Email

Tην Κυριακή 26 Μαΐου 2024 διοργανώθηκε από το Δήμο Ηλιούπολης μία ιδιαίτερα σημαντική δράση στον Υμηττό με στόχο την ευαισθητοποίηση και την προστασία του βουνού με τίτλο «Γνωριμία με το Βουνό» με την ενεργή συμμετοχή του Ορειβατικού Συλλόγου Ηλιούπολης, των Εθελοντών Δασοπυροσβεστών, του Σώματος Οδηγών, και των Προσκόπων.

Οι δημότες και κάτοικοι που παρευρέθηκαν είχαν την ευκαιρία να έρθουν πιο κοντά στη φύση, να γνωρίσουν το βουνό και να εξοικειωθούν με το περιβάλλον, να αποδράσουν από το άγχος της καθημερινότητας, χαρίζοντας επίσης πολλές στιγμές παιχνιδιού, εξερεύνησης, δράσης και χαράς στους μικρούς συμμετέχοντες-εξερευνητές. 

Στόχος τόσο σημαντικών δράσεων είναι η καλλιέργεια της βιώσιμης ανάπτυξης και αειφορίας και η μεταλαμπάδευση σημαντικών μηνυμάτων για τις επόμενες γενιές σχετικά με την προστασία του Περιβάλλοντος. 

Ο Δήμος Ηλιούπολης ευχαριστεί θερμά το Bakery Βλάχος για τα ολόφρεσκα χειροποίητα σαντουιτσάκια brioche και τους χυμούς που πρόσφερε στους συμμετέχοντες και το Ανθοπωλείο – Φυτώριο Doctor Plant για την προσφορά του σε γλαστράκια με όμορφα φυτά και βότανα καθώς και όλους όσοι αγκάλιασαν την σημαντική δράση που θα επαναληφθεί την άνοιξη του 2025.

 

ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ


Ενημερώνουμε τους Δημότες και Κατοίκους της Ηλιούπολης ότι από την Δευτέρα 1η Ιουλίου 2024 και για όλη την θερινή περίοδο, δεν θα διεξάγονται τα δρομολόγια της Φοιτητικής λεωφορειακής γραμμής. Το Σεπτέμβριο θα ακολουθήσει νεότερη ανακοίνωση για την επαναλειτουργία της Φοιτητικής λεωφορειακής γραμμής.

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x