Πρόσκληση Δημόσιας Διαβούλευσης ΣΑΠ

Share on facebook
Facebook
Share on print
Εκτύπωση
Share on email
Email

Το Σχέδιο Αστικής Προσβασιμότητας (Σ.Α.Π.) είναι το στρατηγικό σχέδιο των απαιτούμενων διαμορφώσεων, επεμβάσεων και κατασκευών για την εξασφάλιση της  προσβασιμότητας.

Στόχος του Σ.Α.Π. είναι να προσδιορίσει τα σημεία των απαιτούμενων διαμορφώσεων, επεμβάσεων και κατασκευών και τις προσβάσιμες γραμμικές διαδρομές μεταξύ αυτών ώστε να δημιουργείται σε επίπεδο δήμου ένα δίκτυο προσβάσιμων μετακινήσεων στην αρχή της «προσβάσιμης αλυσίδας» προς βασικές κοινόχρηστες και κοινωφελείς χρήσεις.

Ο Δήμος Ηλιούπολης εξασφάλισε χρηματοδότηση από το Πράσινο Ταμείο για την εκπόνηση του στρατηγικού αυτού σχεδίου, προκειμένου να λειτουργήσει μεθοδικά και να σχεδιάσει όλες τις απαραίτητες επεμβάσεις.

Η ολοκλήρωση του ΣΑΠ Ηλιούπολης περιλαμβάνει και ενημέρωση-διαβούλευση.

Ο Δήμος Ηλιούπολης σας καλεί στην ανοικτή διαδικτυακή συνάντηση, προκειμένου να ενημερωθείτε και να συμβάλλετε στο ΣΑΠ Ηλιούπολης.


Η διαδικτυακή συνάντηση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 6/6/2024 και ώρα 12:00, στην παρακάτω διεύθυνση:

https://us06web.zoom.us/j/9216004429?omn=88088340768

ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ


Ενημερώνουμε τους Δημότες και Κατοίκους της Ηλιούπολης ότι από την Δευτέρα 1η Ιουλίου 2024 και για όλη την θερινή περίοδο, δεν θα διεξάγονται τα δρομολόγια της Φοιτητικής λεωφορειακής γραμμής. Το Σεπτέμβριο θα ακολουθήσει νεότερη ανακοίνωση για την επαναλειτουργία της Φοιτητικής λεωφορειακής γραμμής.

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x