7-23 Ιουνίου η Φετινή Έκθεση Βιβλίου στο Δήμο Ηλιούπολης

Share on facebook
Facebook
Share on print
Εκτύπωση
Share on email
Email

Ο Δήμος Ηλιούπολης και ο Σύλλογος Βιβλιοπωλών της πόλης μας, συνδιοργανώνουν, όπως κάθε χρόνο, την Έκθεση Βιβλίου, έναν θεσμό που ενθαρρύνει τη φιλαναγνωσία, υποστηρίζει τα τοπικά βιβλιοπωλεία και  αποτελεί πόλο έλξης για όλους τους βιβλιόφιλους των νοτίων προαστίων της Αττικής.

Η 21η Έκθεση Βιβλίου προσκαλεί, μικρούς και μεγάλους, να διαλέξουν, ανάμεσα σε κλασικούς αλλά και εκατοντάδες καινούργιους τίτλους, τα βιβλία που θα τους συντροφέψουν το καλοκαίρι, να γνωρίσουν από κοντά τους αγαπημένους τους συγγραφείς, να παρακολουθήσουν διαδραστικές αφηγήσεις, παρουσιάσεις, ψυχαγωγικές εκδηλώσεις κ.λπ

Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί από την  Παρασκευή 7 Ιουνίου έως και την Κυριακή 23 Ιουνίου 2024, στο κέντρο της πόλης, στην Πλατεία Εθνικής Αντίστασης, και θα λειτουργεί καθημερινά από τις 20:00 έως τις 23:00

Τα εγκαίνια της Έκθεσης θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 7 Ιουνίου, στις 21:00, με ένα μουσικό πρόγραμμα Έντεχνης και Λαϊκής Μουσικής από τα Μουσικά Εργαστήρια του Δήμου Ηλιούπολης. 

Συμμετέχουν: Νίκος Καραχάλιος (κιθάρα-τραγούδι), Κώστας Παράσχος (μπουζούκι-τραγούδι) & Στέλλα Μπούτου (τραγούδι).

 

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα των εκδηλώσεων της Έκθεσης εδώ.

 

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Τμήμα Πολιτισμού του Δήμου Ηλιούπολης, στο τηλ. 210 9940699. 

 

ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ


Ενημερώνουμε τους Δημότες και Κατοίκους της Ηλιούπολης ότι από την Δευτέρα 1η Ιουλίου 2024 και για όλη την θερινή περίοδο, δεν θα διεξάγονται τα δρομολόγια της Φοιτητικής λεωφορειακής γραμμής. Το Σεπτέμβριο θα ακολουθήσει νεότερη ανακοίνωση για την επαναλειτουργία της Φοιτητικής λεωφορειακής γραμμής.

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x